Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze week in de aanbieding: koffers, barbecuevlees, schoonmaakartikelen en méér

Door Redactie 8 augustus 2019

Geen zin om alle reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, wij doen het voor je! Deze aanbiedingen van de week wil je niet missen in Vlaardingen:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Koffers vanaf €29,99 bij Blokker

Ben jij een van die geluksvogels die nog op vakantie mag? Houd dan even een tussenstop bij Blokker, want daar vind je nu toffe koffers in de kleuren petrol en lichtroze. In verschillende maten, vanaf €29,99.

Koffers Rome Petrol en Pink

Barbecuevlees voor €1,99 bij Dirk

Misschien is het niet meer zo tropisch als een tijdje terug, maar dat is achter de barbecue alleen maar beter. Daar is het toch al warm genoeg! Dirk krijgt ons allemaal aan het grillen, want het barbecuevlees – denk: spareribs, hamburgers, kipdijsatéspiesen, chipolata en varkensfiletlapjes – kost nu maar €1,99 per pak.

1 de Beste BBQ vlees

40% korting op alle Swiffer-artikelen bij Blokker

Nu we weer wat vaker binnen zijn vallen die stofwolken ineens zo op… Tijd voor actie! Bij Blokker zijn nu alle artikelen van Swiffer te koop met 40% korting. Hallo grote zomerschoonmaak!

Alle Swiffer artikelen

Pizzaset voor €9,99 bij Aldi

Typisch zo’n geval van: je wist niet dat je het nodig had, totdat je het tegenkwam. Met dit pizzarekje kun je vier pizza’s tegelijk bakken, zodat je gewoon gezellig samen kunt eten. Zo hoef je dus nooit meer een pizzapunt af te staan omdat die van jou toevallig eerder klaar is.

Meer aanbiedingen

Ben je benieuwd wat er nog meer in de aanbieding is momenteel? Je ziet het op onze speciale pagina met aanbiedingen in Vlaardingen!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.