Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze week in de aanbieding: een soundbar speaker, elektrische tandenborstel en méér

Door Rinske Lichtendahl 22 augustus 2019

Geen zin om alle reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, wij doen het voor je! Deze aanbiedingen wil je deze week niet missen in Vlaardingen:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Soundbar speaker bij Action

Nog een speaker nodig die goed onder je televisie of in je kast past? Dan is deze soundbar speaker van Blaupunkt misschien wel de oplossing. Je koopt hem voor 26,96 euro bij de Action! Deze actie loopt tot 27 augustus.

Soundbar speaker

Oral-B elektrische tandenborstel bij Kruidvat

Toe aan een nieuwe tandenborstel? Waarom zou je niet meteen een elektrische kopen? Bij Kruidvat krijg je nu 50% korting op verschillende varianten van Oral-B elektrische tandenborstels. Deze actie is geldig tot 25 augustus.

Oral-B elektrische tandenborstel

Etna combimagnetron bij Expert

Ja, dit is een echte alleskunner hoor. Je kunt bakken met hete lucht of grillen, maar ook gemakkelijk opwarmen en ontdooien. Deze combimagnetron heeft maar liefst acht automatische standen waardoor koken nog nooit zo makkelijk is geweest. Je haalt hem voor 99 euro bij Expert en de actie loopt tot 25 augustus.

Etna keukenapparatuur combimagnetron

Regenjas bij Aldi

Het duurt niet al te lang meer en dan is de zomer alweer over en dat betekent: regen! Maar gelukkig ga jij nu goed voorbereid de herfst in met deze regenjas. Voor mannen en vrouwen en voor maar 17,99. Je kunt hem halen voor deze prijs tot 25 augustus.

Meer aanbiedingen

Ben je benieuwd wat er nog meer in de aanbieding is in Vlaardingen? Je ziet het op onze speciale pagina met aanbiedingen in Vlaardingen!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.