Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De krant voor een schijntje, een wellness-pakket en nog 3 fijne acties

Door Ilse Zoutewelle 16 april 2020

Horeca is gesloten en iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom hebben we deze week níet de reclamefolders uitgespit, maar zijn we op zoek gegaan naar aanbiedingen waar je in deze gekke tijden daadwerkelijk wat aan hebt. Kijk maar!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Lees de krant voor een schijntje

Foto: ANP

We hebben een héle goede aanbieding gevonden voor wie zeeën van tijd heeft én op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws (vrijwel iedereen, dus). Via krant.nl lees je vier weken lang een krant naar keuze voor maar €4,-. Wordt het de Volkskrant, Trouw of toch AD Rotterdams Dagblad? Je sluit dit spotgoedkope abonnement hier af. En o ja, het stopt vanzelf.

Lees gratis e-books

Foto: Unsplash

Over lezen gesproken: de online bibliotheek heeft nu honderd e-books gratis ter beschikking gesteld! Je kunt deze lezen op je e-reader, smartphone of tablet. Er zijn boeken voor volwassenen én jeugd, dus de hele familie is weer een tijdje onder de pannen.

Pioenrozen

Posted by Pioenzoenen on Monday, 13 April 2020

 

Kan je niet langs bij je opa en oma door het coronavirus? Stuur ze een pioen in plaats van een zoen. €12,50 voor een bos! Bekijk de Facebookpagina voor meer info.

Dagje spa, maar dan thuis

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is een hartstikke stressvolle periode, maar de sauna’s zijn gesloten. Maar we zijn niet voor een gat te vangen: met de Treatments giftbox geniet je thuis van een dagje wellness! In het enorme pakket zit onder meer shower gel, body oil en body scrub. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een voucher in voor een dagje wellness voor twee personen. Nu horen we je denken: dat is vast hartstikke duur. Nee hoor: via uitjeskrant.nl betaal je nu maar €34,95 in plaats van €105,20. Op de site vind je trouwens nog veel meer leuke aanbiedingen!

Vogelcursus voor nop

Foto: Unsplash

Valt het jou ook ineens op hoeveel vogels er eigenlijk in je tuin of het park rondvliegen? Dat hebben meer mensen. Daarom heeft de Vogelbescherming een gratis vogelcursus online gezet. Hiermee leer je in tien lessen meer over de vogels die rond je huis vliegen. Heb je meteen wat interessante weetjes paraat voor de volgende houseparty met je vrienden! Je kunt de cursus hier downloaden. 

Lees ook:

diner ophalen

5 x bij deze restaurants kun je nu je diner ophalen

De horeca is gesloten en dat betekent dat je voorlopig niet meer uit eten kunt bij je lievelingsrest...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.