Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ACTIES: een kussen waardoor je sneller in slaap valt, planten, een kledingstomer en méér

Door Redactie 16 augustus 2019

Geen zin om alle reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, wij doen het voor je! Deze aanbiedingen wil je dit weekend niet missen in Vlaardingen:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kledingstomer bij Lidl

Als je een kledingstuk naar de stomerij brengt ben je toch al gauw een tientje kwijt. Maar zeg eerlijk: hoeveel kledingstukken liggen er ongebruikt in je kast omdat je geen zin hebt om ze weg te brengen voor een stoombeurtje? Voor €59,99 haal je nu je éigen stoomapparaat in huis. En wat helemaal fantastisch is: binnen een minuut is de boel weer fris!

Kledingstomer

Planten met €2,- korting bij Albert Heijn

Zin om de tuin een beetje (extra) kleur te geven? Bij Albert Heijn koop je nu bolchrysanten, asters en terrashortensia’s met twee euro korting. De actieprijzen gaan van €2,99 tot €5,99.

AH Bolchrysant, aster of terrashortensia

Traagschuimkussen met cooling gel bij Dirk

Dit vinden we een uitvinding hoor: een traagschuimkussen met cooling gel, zodat de gevoelstemperatuur van je hoofd omlaag gaat en je sneller in slaap valt (schijnt). Normaal kost zo’n kussen €69,95, maar bij Dirk koop je ‘m nu voor maar €14,99!

Bon Giorno hoofdkussen met cooling gel

Alle Maybelline-producten 1+1 gratis bij Etos

Nieuwe foundation nodig? Mascara? Allebei? Wie de komende tijd een product van Maybelline koopt bij Etos, mag gratis een tweede uitzoeken. Combineren mag!

Alle Maybelline

Meer aanbiedingen

Ben je benieuwd wat er nog meer in de aanbieding is in Vlaardingen? Je ziet het op onze speciale pagina met aanbiedingen in Vlaardingen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.