Vlaardingen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis e-books, films en nog 3 fijne aanbiedingen

Door Ilse Zoutewelle 26 maart 2020

Horeca is gesloten en iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom hebben we deze week níet de reclamefolders uitgespit, maar zijn we op zoek gegaan naar aanbiedingen waar je in deze gekke tijden daadwerkelijk wat aan hebt. Kijk maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voordelig pannenkoeken eten

Foto: Pixabay

Nu je de hele dag thuis zit met de kinderen is pannenkoeken bakken dé manier om ze happy te houden. Is jouw koekenpan niet meer je van het? Bij Blokker koop je nu een pannenkoekenpan voor maar €19,99. Kook je op gas? Dan is hij nóg goedkoper: €12,99. Na aankoop van de pan kun je meteen aan de bak, want je krijgt er een gratis pak pannenkoekenmix bij.

Wist je dat je ook pannenkoeken en andere maaltijden kunt ophalen bij Pannekoekenhuis ’t Hof? Kijk maar:

diner ophalen

5 x bij deze restaurants kun je nu je diner ophalen

De horeca is gesloten en dat betekent dat je voorlopig niet meer uit eten kunt bij je lievelingsrest...

Gratis e-books voor kinderen

Foto: Unsplash

Nog meer kindervermaak, want zeg nou zelf: daar kun je in deze periode niet genoeg van hebben. Bol.com heeft een fijne actie: je kunt tien gratis kinderboeken downloaden. Of nou ja bijna gratis. Je betaalt 1 cent per boek. Het aanbod wisselt wekelijks, dus houd de site in de gaten. Kijk hier voor de e-books van deze week.  

Gratis sporten

Live workout SMART CORE @ Smart-Fit

Posted by SmartFit on Tuesday, 24 March 2020

Al kan je niet naar de sportschool tijdens deze weken, veel Vlaardingse sportscholen zorgen ervoor dat je thuis aan de bak kunt. En vaak nog gratis ook. Doe bijvoorbeeld deze core workout!

4 x Zo zorgen Vlaardingse sportscholen ervoor dat je thuis in shape blijft!

Om verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle sportscholen gesloten. Maar dat betekent n...

Gratis luisterboeken

Foto: Google streetview

Net vervelend dat de bibliotheek in Vlaardingen dicht is nu jij (waarschijnlijk) zeeën aan vrije tijd hebt. Gelukkig is daar de online bibliotheek! Vanwege de coronamaatregelen kun je gratis luisterboeken downloaden, ook als je geen lid bent van de bieb. Er zijn zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen: je vindt hier het complete overzicht. Om de luisterboeken te bemachtigen, moet je wel even de LuisterBieb-app downloaden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.