Veenendaal

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x op deze plekken in Veenendaal doe je een workout gratis en voor niets

Door Kelly van Straten 6 maart 2020

Vind je het heerlijk om te sporten, maar wil je daar liever niet te veel geld aan uitgeven? Niet getreurd, want in Veenendaal kun je op een aantal plekken sporten voor nop. Lekker in de buitenlucht of toch liever binnen. Wij zetten de beste plekken voor je op een rijtje.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Skaten in het Stadspark

Skaten in Veenendaal
(Foto: Unsplash)

Fanatieke skaters hebben deze plek natuurlijk al ontdekt. In het Stadspark in Veenendaal vind je een heuse skatebaan. Met je skates onder je voeten gebonden of je fiets onder je billen stunt je er hier lekker op los.

Pak eens je stalen ros uit de schuur

Fietsen in Veenendaal
(Foto: Unsplash)

Er starten flink wat fietsroutes vanaf Veenendaal. Op deze website vind je verschillende routes om je beenspieren te trainen. Langs de molens aan de Nieuweweg en een pitstop bij Hugo’s Pannenkoeken. Je kunt het slechter treffen.

Houd je wel van wat avontuur? Recreatiegebied Kwintelooijen, net voorbij Veenendaal, bied je volop uitdaging. Houd de internationale mountainbike-symbolen aan en je kunt helemaal los op je stalen ros.

Opdrukken in het Stadspark

Opdrukken in het Stadspark
(Foto: Unsplash)

In het Stadspark in Veenendaal vind je naast een skatebaan ook een aantal speeltoestellen. En die zijn heus niet alleen voor kinderen. Zo’n stang van het klimrek is prima te gebruiken voor dips, opdrukken, optrekken, een dead hang of om ontelbaar veel koprollen omheen te maken.

Hardlopen door het dorp

Rennen door Veenendaal
(Foto: Unsplash)

We zien ze overal in Veenendaal: hardlopers. Of je nou je hoofd leegmaakt na een drukke dag of traint voor een belangrijke wedstrijd, hardlopen is voor veel mensen een favoriete sport en het is ook nog eens hartstikke gratis.

Bootcamp op het Stadsstrand

Bootcamp in Veenendaal
(Foto: Unsplash)

Op verschillende plekken in Veenendaal, waaronder het Stadsstrand, zie je dagelijks clubjes mensen sporten. Van bootcamp tot hardlopen. Het is de ideale plek voor jouw eigen workout: je beenspieren opwarmen in het mulle zand en lekker rekken en strekken op het gras.

En net buiten Veenendaal, in het bos van Kwintelooijen, kun je lekker bootcampen.

Proeflessen op diverse locaties

Gratis proefles
(Foto: Unsplash)

Wil je – voordat je in het diepe springt en vastzit aan een abonnement – even uitproberen of die ene nieuwe sport wel écht bij jou past? Kan gewoon! Bij verschillende sportscholen in Veenendaal kun je een gratis proefles volgen.

Ontbreekt jouw favoriet nog?

Weet jij nog een toffe plek waar je jouw buikspieren een flinke boost kan geven en die je ook nog eens geen cent kost? Wij horen ’t graag!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.