Veenendaal

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De 5 verschillende types die je nu tegenkomt in het Stadspark

Door Kelly van Straten 24 mei 2020

In tijden van corona proberen we allemaal om nog wat frisse lucht en vitamine D te scoren, en waar kunnen we dat beter doen dan in het Stadspark of de Surfvijver?! Tijdens een wandeling kom je heel wat types mensen tegen. Hier lees je over de 5 verschillende soort mensen in het Stadspark in tijden van corona!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Het ‘je kunt jezelf niet genoeg beschermen’ type


Je hebt ze vast al wel gespot. Mensen die er echt alles aan doen om geen enkel risico te lopen als het om corona gaat. Een paar handschoentjes aan, een mondkapje op, en met een enorme boog om iedereen in het park heenlopen. De reactie die je bij jezelf voelt opborrelen kan twee kanten op: je doet er wat lacherig over óf je krijgt het er stiekem toch een beetje benauwd van. ‘Moet ik misschien ook wat handschoentjes inslaan, of zo?’

Het kersverse gezinnetje


De kinderwagen voorop en de kersverse ouders als trotse pauwen erachteraan. Gauw even een rondje door het park om het nieuwe gezinslid wat frisse lucht te laten happen. Zo jammer dat je die kleine, schattige baby nu niet van dichtbij mag bewonderen!

De sportievelingen

Wandelen, hardlopen, skeeleren, skaten, fietsen, tennissen, badmintonnen, voetballen. Het maakt niet uit wat ze doen, zolang ze maar in beweging zijn. De een in complete uitrusting, de ander zo casual mogelijk. Want: zien en gezien worden.

Het clubje vriendinnen dat gezellig samenkomt

Die vriendinnen die met in de ene hand een picknickmand dragen en in de andere een kleedje. Of twee. Even samenzijn in het park en bijkletsen. Mét een wijntje, natuurlijk.

Het koppel dat middenin het pad blijft lopen

Loop je met je goede gedrag keurig aan de rechterkant van het wandelpad, kom je ze tegen: zo’n stel dat stug doorloopt en geen centimeter opzij wil gaan. Waardoor jij dan maar moet uitwijken om afstand te bewaren. Fijn, hoor!

Lees ook:

corona

Visite, oppassen of ander bezoek: dit zijn de regels in coronatijd

Kappers zijn weer aan het werk, basisschoolleerlingen gaan naar school en zo zijn er met ingang van ...
coronaproof nachtje weg

Coronaproof overnachten: hier kun je in de buurt van Veenendaal een nachtje weg

Zin om een nachtje ‘weg’ te gaan in eigen land? Dan heb je geluk, want in de buurt van Veenendaal zi...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.