Het team

Team indebuurt Veenendaal

De redactie van indebuurt Veenendaal werkt met name vanuit het centrum van Veenendaal.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag. Mailen kan ook: stuur dan een e-mail naar [email protected]

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Meer weten over samenwerkingen?

Wil je meer informatie over hoe indebuurt jouw onderneming kan helpen aan nog meer bekendheid in Veenendaal? Neem dan contact op met onze accountmanager Berry Leenders: [email protected]/06-10915832

indebuurt Veenendaal

indebuurt Veenendaal Willemsplein 46, 6811 KD Arnhem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Veenendaal

Gastredacteuren

Fleur Hensen

Fleur Hensen

Gastredacteur

Als studente Communicatiewetenschap houdt Fleur zich graag bezig met alles omtrent het nieuws. Ze is geboren en getogen in Veenendaal en kent dit mooie dorp dan ook door en door. In haar vrije tijd is ze meestal te vinden op één van de vele terrasjes waarover Veenendaal beschikt.

Selena gastredacteur

Selena van der Tholen

Selena woont al van jongs af aan in Veenendaal. Ze studeert journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Naast school vindt ze het leuk om bezig te zijn met sport of lekker winkelen met vriendinnen.