WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn

Nu gesloten

Naar alle Openingstijden
Foto: WZW

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn

WZW is de werkgeversvereniging van Zorg, Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang in de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland. Samen met zo’n 120 aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties, waarmee 80 procent van het totale fte werkzaam in de sector vertegenwoordigd wordt, maakt zij zich sterk voor duurzame balans op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. Zodat er altijd kwaliteit en toegankelijkheid van zorg en maatschappelijke dienstverlening is. Hiervoor werkt zij samen met de regionale onderwijsinstellingen, overheidspartners en andere stakeholders in de regio. Belangrijke thema’s waar haar dienstverlening op gericht is, is behoud en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, verhogen van de instroom van nieuwe medewerkers, het stimuleren van sociale en zorgtechnologische innovatie en het verbeteren van het imago.

De landelijke Ontdekdezorg week is een van de activiteiten die WZW voor de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland organiseert. Tijdens dit online evenement van 22 tot en met 27 maart 2021 kunnen zij-instromers en herintreders zich oriënteren op de mogelijkheden van leren en werken in de sector Zorg en Welzijn.

Ontdek de mogelijkheden van leren en werken in Zorg en Welzijn in jouw regio. Iedere dag staat een andere subregio (Arnhem, Nijmegen, Foodvalley of Rivierenland) in de spotlight en is er specifiek voor deze subregio’s een mooi programma samengesteld met onderwijspartners, zorg -en welzijnsorganisaties en werkgeversservicepunten uit die betreffende subregio. Toe aan een carrièreswitch? Bekijk het programma van de Online Ontdekdezorg week via: www.ontdekdezorgweek.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bekijk meer