Dit is het beste terras van de provincie Utrecht

Aangeboden door Lipton

Restaurant 't Lieve Vrouwtje | Foto: Lipton

Twee maanden geleden riep Lipton Ice Tea je voor het eerst op om te stemmen op jouw favoriete terras. Van de 754 horecazaken die meedoen aan de verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2022’ in de provincie Utrecht is er nu één provinciale winnaar gekozen. Wie er als landelijke top drie uit de bus komt, weten we pas na 1 oktober. En jij kunt ervoor zorgen dat jouw persoonlijke favoriet wint door te stemmen!

Het terras van restaurant ‘t Lieve Vrouwtje in Amersfoort is uitgeroepen tot het favoriete terras van de provincie Utrecht. Het restaurant wint daarmee niet alleen 10.000 euro aan investeringsbudget, maar maakt daarnaast ook nog eens kans op de nationale titel en de ultieme hoofdprijs van 100.000 euro.

Een grote verrassing

Ondanks dat de zaak die Sefkan Killi leidt erg populair is, kwam het winnen van deze titel en het investeringsbudget van 10.000 euro als een verrassing. ” We zijn ontzettend blij en hadden het echt niet verwacht. Wel hebben we heel veel mensen aangespoord om op ons te stemmen, bijvoorbeeld op mooie terrasdagen. Ook hebben we onze vaste gasten een e-mail gestuurd met de vraag of ze hun stem wilden uitbrengen.”

Hij wil het gewonnen bedrag gaan gebruiken voor het terras. “Onder andere voor de aanschaf van nieuwe tafels om het nieuwe seizoen volgend jaar mee te starten. Iedereen die gestemd heeft kan verzekerd zijn van een nog mooier terras in 2023.” Daarnaast heeft Sefkan natuurlijk niet in zijn eentje voor de winst gezorgd, zijn team heeft daar net zo hard aan meegeholpen.

11.547 aanmeldingen

Restaurant ‘t Lieve Vrouwtje heeft natuurlijk al een hele mooie prijs binnengesleept. Maar dat is nog niet alles, want ze maken ook nog kans op de nationale titel. Dat restaurant ‘t Lieve Vrouwtje niet als enige stond te springen om kans te maken op de te verdelen geldbedragen, blijkt wel uit het grote aantal aanmeldingen voor de verkiezing. Er zijn namelijk wel 11.547 (!) horecazaken die meedoen aan de race.

Zo breng jij jouw stem uit

Tot en met 1 juli zijn er al 61.900 stemmen binnengehaald. Dat kunnen er natuurlijk alleen maar meer worden, omdat je nog tot en met 1 september dagelijks kunt stemmen op jouw favoriete terras. Alle deelnemende terrassen doen mee en inhaalslagen kunnen nog gemaakt worden! Na 1 oktober wordt vervolgens de landelijke top drie bekend gemaakt. De top drie wint respectievelijk 100.000, 50.000 en 30.000 euro. 

Stemmen op jouw favoriet doe je via de online stemomgeving, die onder andere te bereiken is door QR-codes op Lipton Ice Tea-flesjes en -verpakkingen. Door dagelijks een stem uit te brengen maak jij kans op een horecavoucher ter waarde van 150 euro. Deze voucher kun je dan weer lekker uitgeven op een van de winnende terrassen in Nederland. Dat is dubbel winnen! Bestel dus snel een verkoelend glas ijsthee op het terras of koop een fles(je) in de supermarkt en stemmen maar!

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Gaaf! Doe deze 5 challenges in Veenendaal en voel je fitter en sterker”

Gaaf! Doe deze 5 challenges in Veenendaal en voel je fitter en sterker

Aangeboden door Ditzo

Ga naar “Is het aantal koffiezaken en lunchrooms in Veenendaal toegenomen? Dat zochten we uit”

Is het aantal koffiezaken en lunchrooms in Veenendaal toegenomen? Dat zochten we uit

Ga naar “Genieten met uitzicht op het water: nieuwe hotspot De Fuut is open”

Genieten met uitzicht op het water: nieuwe hotspot De Fuut is open

Aangeboden door De Fuut Veenendaal

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Huispak met legging M t/m XXL € 19,99”

Huispak met legging M t/m XXL € 19,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Huispak M t/m XXL € 19,99”

Huispak M t/m XXL € 19,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Brabantia Enjoyment pannen van € 49,99 voor € 24,99”

Brabantia Enjoyment pannen van € 49,99 voor € 24,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Teddy shopper 57 x 44 x 2 cm € 9,99”

Teddy shopper 57 x 44 x 2 cm € 9,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022