Veenendaal

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x supermooie fietsroutes in (de buurt van) Veenendaal

Door Kelly van Straten 17 mei 2020

In Nederland springen we maar al te graag op de fiets. We worden omringd door prachtige natuur en er zijn dan ook veel leuke fietsroutes in (de buurt van) Veenendaal te vinden. Wij selecteerden er vijf die je als Veenendaler écht gefietst moet hebben.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Veenendaal – Rhenen – Elst

Heb je zin om zo’n dertig kilometer te fietsen? Pak je stalen ros uit de schuur en fiets door de natuur van het Nationaal Park. Over de Utrechtse Heuvelrug, richting Rhenen. Zin om je benen even te strekken? Pauzeer dan even bij Hugo’s Pannenkoeken om daarna weer op je tweewieler te klimmen. Benieuwd naar de fietsroute? Kijk dan hier even.

Veenendaal – De Glind – Leusden

Geniet jij van een urenlange fietstocht? Dan is deze rit van Veenendaal naar Leusden, met een uitstapje naar de Glind, iets voor jou. De Glind, vraag je je af? Dit dorpje ligt in de gemeente Barneveld. Kijk hier voor meer informatie over de route en waar je het beste op adem kunt komen met een broodje in je hand.

Veenendaal – Amerongen – Darthuizen

Wil je eens verder fietsen dan door Veenendaal? Dan is deze rit van Veenendaal naar Darthuizen, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, jou op het sportieve lijf geschreven. Wat je onderweg zoal ziet? Landgoed Maarsbergen en de Tabaksteeltmuseum in Amerongen.

Veenendaal – Maarn – Doorn

Een fietstocht van ruim vijftig kilometer. Als je het heel snel zegt, valt het wel mee. Ha! Totdat je moet fietsen. Heb jij daar geen moeite mee? Fiets dan eens van Veenendaal naar Doorn. Natuurlijk stop je tussendoor ook nog even. Bij Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen, bijvoorbeeld.

Ede – Veenendaal

Houd je van molens? Dan is deze fietsroute van Ede naar Veenendaal echt iets voor jou. Met tussenstops bij de Nieuwe Molen en molen de Vriendschap in Veenendaal en de Doesburgermolen en molen Concordia in Ede. De route duurt ongeveer twee en een half uur. Tenzij je keihard doortrapt, natuurlijk. Of wind tegen hebt. Ai!

Lees ook:

Zangfietspad

Nachtegaaltjes opgelet: het verhaal achter het zangfietspad in Veenendaal

Lekker meezingen met je favoriete nummer terwijl je door Veenendaal fietst. Doe je dat weleens? Het ...
Wesley Routier

Opgeven is geen optie: Wesley fietst voor zijn moeder de Alpe d’Huez op

Opgeven is geen optie. Als iemand die zin mag uitspreken, is het volgens Wesley Routier zijn moeder ...
Lassen

Op de fiets naar je werk: 7 x leuke vacatures in Veenendaal

Op zoek naar een (bij)baan in Veenendaal? We helpen je op weg en zetten 7 leuke vacatures op een rij...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.