Veenendaal

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: steun de lokale ondernemer en win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Door Carin van der Meij 13 mei 2020

Je kunt – op kosten van indebuurt – jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom in Veenendaal helpen in deze moeilijke tijd. Wij verloten namelijk 3 x €100,- tegoed voor een horecagelegenheid naar keuze.

Van tegoedbonnen tot afhaal en thuisbezorging: onder de noemer ‘support your locals’ worden veel mooie acties opgezet om de horecazaken door de crisis heen te slepen.

Support your locals

indebuurt wil – samen met jou – ook de horeca in Veenendaal steunen. Daarom verloten wij een waardebon t.w.v. €100,- die je bij een horecazaak naar keuze kunt gebruiken. Zo kun jij jouw favoriete eetcafé of lunchroom een hart onder de riem steken en zelf genieten van jouw favoriete maaltijd. En dan ook nog eens op kosten van indebuurt?!

Indien je wint, mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag bij één horecazaak in Veenendaal wordt besteed. Zo zit je niet gebonden aan afhaal of bezorging, maar mag je de tegoedbon ook bewaren totdat het restaurant weer open is.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Veenendaal. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Veenendaal. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Je hebt nog 1 week!

Je kunt nog precies één week meedoen. De actie loopt tot en met woensdag 20 mei. De winnaars krijgen bericht op donderdag 21 mei.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

Sushi in Veenendaal

Sushi lovers opgelet: 5 x sushi eten in Veenendaal

Van nigiri tot maki. Van handroll tot sashimi. Sushi gaat er altijd in, toch? Waar je in Veenendaal ...
Hamburger

Hap, slik, weg: 7 x hier in Veenendaal bestel je hamburgers

Een hamburger waar je in bijt en gelijk denkt: wow! Die gaat er altijd wel in natuurlijk. In Veenend...
Pizza bestellen

8 x deze pizzeria’s in Veenendaal hebben 4 of meer sterren op Thuisbezorgd

Je werpt een blik op je telefoon. Ai, is het alweer zo laat? Over een paar minuten sluit de supermar...

Meer over

Acties

adv.