Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij het huis van Ruud en Carla dat nú te koop staat in hartje Lombok

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 10 augustus 2019

Toen Ruud en Carla hun nieuwbouwwoning in hartje Lombok betrokken, hadden ze nooit verwacht dat ze er uiteindelijk negentien jaar zouden blijven. Toch liep het zo: “Het is gewoon een heerlijke buurt om in te wonen.” Al is het nu tijd voor iets nieuws, want Ruud en Carla gaan verhuizen. Leuk voor jou, want hun huis aan de Groeneweg staat nu in de verkoop.

‘De leukste woning van Lombok’

Dat Ruud en Carla gaan verhuizen, doet hen best een beetje pijn. Ze noemen hun huis aan de Groeneweg niet voor niets als ‘de leukste woning van Lombok’! Met het oog op de toekomst heeft het stel besloten om een gelijkvloers appartement met een lift te betrekken. Lucky you, want de gezellige en ruime tussenwoning staat nu te koop bij de Utrechtse makelaar Beumer Garantiemakelaars.

Licht en ruim

Wat opvalt zodra je in de woning bent, is hoe heerlijk licht de woonkamer is. Dat komt door de brede schuifpui aan de achterzijde van het huis. Ook heel fijn: de keuken, die is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Wel zo fijn dat dit allemaal al is geregeld, zodat jij er niets meer aan hoeft te doen!

Wanneer je de trap omhoog neemt naar de eerste verdieping, vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. In de badkamer zijn een fijne inloopdouche en vaste wastafel geïnstalleerd. De etage hierboven is nu ingericht als een grote kamer. Als jij daar liever losse kamers van maakt, is dat zo gebeurd met het plaatsen van een muurtje. Handig als je bijvoorbeeld een vijfde slaapkamer wilt maken. Vanuit deze ruimte loop je ook zo het dakterras op.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Beumer Garantiemakelaars
Foto: Beumer Garantiemakelaars
Foto: Beumer Garantiemakelaars
Foto: Beumer Garantiemakelaars

Fijne tuin

Wat Ruud en Carla ook zo fijn vinden aan het huis? De tuin! Hun stadstuin ligt op het oosten, waardoor de zon er tot laat in de middag op staat. Boven de schuifpui is een mooi elektrisch zonnescherm gehangen. De tuin is bereikbaar via achterom, wat heel handig is voor het stallen van je fiets. Ook is er een ruime berging aanwezig.

Beschut plekje

Wil je even aan de felle zon ontsnappen? Op naar het dakterras! Doordat het terras op het westen ligt, zit je hier lekker beschut. Daardoor kun je hier ook in het voorjaar en laat in het najaar nog heerlijk vertoeven. Je terugtrekken met een fijn boek en een kop thee en genieten van de zon doe je hier het beste in de late middag of vroege avond.

Zonnepanelen

Nog een reden waarom deze woning zo fijn is: alles is relatief nieuw, waardoor het met de afwerking, het onderhoud en de isolatie wel goed zit. In 2018 hebben Ruud en Carla het huis nog flink onder handen genomen. Toen zijn er elf zonnepanelen geplaatst én werden de toiletten, keuken en badkamer volledig vernieuwd. Daarnaast zijn de mechanische installatie en CV-ketel toen ook vervangen. Niets meer aan doen!

Heerlijk wonen in Lombok

De Groeneweg ligt in hartje Lombok, waardoor je heel veel winkels en horecazaken op wandelafstand hebt. Boodschappen doen kan bijvoorbeeld bij winkelcentrum Groeneweg aan het Haroekoeplein. Naast een supermarkt vind je hier ook een kapper en sportschool. Daarnaast is Park Oog in Al lekker dichtbij, net als het Merwedekanaal en de mooie oude sluis. Op zomerse dagen kun je in de buurt heerlijk wandelen en buiten zitten. Ook leuk: de Kanaalstraat, met haar vele winkels en gezellige eettentjes. En als je tóch liever de binnenstad ingaat, ben je daar zo. Tien minuten fietsen en je staat op Utrecht Centraal.

Verliefd geworden?

Zie je jezelf al helemaal wonen in dit huis? Op de website van Beumer Garantiemakelaars vind je nog veel meer informatie en foto’s van dit paleisje. Je kunt hier ook meteen een bezichtiging inplannen. Bellen (030-2311000) of mailen ([email protected]) kan ook!Meer over Beumer Garantiemakelaars ontdekken?

Beumer Garantiemakelaars

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.