Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Je kunt een badkamerpakket van €11.500 winnen

Aangeboden door Badkamer Evolutie 11 oktober 2019

Binnenkijken bij mooie huizen: wij zijn er dól op. Vandaag nemen we een kijkje op een wel heel bijzondere plek: de verbouwde woonboerderij van presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen. In de woning valt genoeg moois te zien, maar wij gaan direct door naar de badkamer die nét af is. Dat willen we zien! En ja, jij kunt óók zo’n plaatje van een badkamer winnen! 

Inspiratie opdoen op Insta

Al voordat Miljuschka en haar vriend Philip begonnen met de verbouwing van hun woning, was Miljuschka online druk op zoek naar inspiratie. Zo ook voor de badkamer. “Om ideeën op te doen, heb ik veel gezocht op Instagram”, vertelt de presentatrice. “Toen kwam ik al snel terecht op het account van Badkamer Evolutie.” Daar ziet Miljuschka zoveel mooie plaatjes voorbijkomen, dat ze besluit om langs te gaan.

Trendy badkamers zoals je ze nergens anders ziet

In de showroom van Badkamer Evolutie is Miljuschka meteen enthousiast. “Je vindt hier zoveel verschillende stijlen badkamers die je nergens anders ziet. Dat maakt de zaak volgens mij een echte trendsetter”, vertelt ze. Samen met Philip gaat ze om de tafel zitten met Bob Temming, eigenaar van Badkamer Evolutie, die het badkamerontwerp uitwerkt.

De luxe van een hotel in je eigen huis

Miljuschka en Philip zijn dolblij met het eindresultaat. “Het is minimalistisch en modern, precies zoals we voor ogen hadden.” Hoe ze uiteindelijk op dit ontwerp zijn uitgekomen? “Voor werk reizen Philip en ik vaak, wat betekent dat we regelmatig in hotels over de hele wereld slapen. Daarom besloten we op zolder een hotelsuite met en-suite badkamer na te bootsen”, aldus Miljuschka.

Vanuit bed heb je zicht op de vrijstaande badkuip en op de luxe wastafels die tegen een marmeren wand staan. Daarnaast is er een tweede badkamer die is uitgerust met een douche, bad, wasbakken en een toilet.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Badkamer Evolutie
Foto: Badkamer Evolutie
Foto: Badkamer Evolutie
Foto: Badkamer Evolutie

Nog lekkerder douchen

Nog iets waar Miljuschka héél erg blij mee is: de dubbele douche! “Het is heerlijk dat je daardoor echt je eigen ruimte hebt tijdens het douchen”, vindt ze. Bijzonder extraatje: naast de douches is een zogenaamde sunshower geplaatst. Het UV-licht dat daaruit komt, zorgt voor de aanmaak van extra vitamine D. Wel zo fijn nu de winter eraan komt en de zon zich minder vaak laat zien! Bovendien werkt lichttherapie ontstekingsremmend bij huidaandoeningen als psoriasis en eczeem én heeft het een positief effect op je energieniveau. Winning! 

Tekst gaat verder onder de foto

Badkamer Evolutie
Foto: Badkamer Evolutie

Dit wil je: een badkamer winnen!

Helemaal verliefd geworden op de badkamer van Miljuschka? Goed nieuws: Badkamer Evolutie geeft een badkamerpakket weg ter waarde van €11.500,-! Wat erin zit? Een sunshower black deluxe, chique vrijstaand bad, een mooie douchewand én de bijbehorende kranen voor jouw badkamer. Kans maken op de prijs is simpel. Volg @miljuschka en @badkamer_evolutie op Instagram en tag drie vrienden onder deze post. Op 20 oktober 2019 maakt Badkamer Evolutie op Instagram bekend welke geluksvogel heeft gewonnen. Goed om te weten: het badkamerpakket is exclusief installatie.

Foto: Instagram Badkamer Evolutie
Foto: Instagram Badkamer Evolutie
Foto: Instagram Badkamer Evolutie

Lees ook: 

Badkamer evolutie Utrecht

5 x Instagram-waardige badkamers van Badkamer Evolutie

Badkamers heb je in alle soorten en maten, maar de showmodellen van Badkamer Evolutie springen eruit...

Deze badkamerwinkel krijgt fantastische reviews: ‘Als je iets unieks wilt, ga je hierheen’

Bad of douche: zo maak je de keuze

3 x dit wil je weten voor je een badkamer kooptMeer over Badkamer Evolutie ontdekken?

Badkamer Evolutie

winkelen

Geopend09:00 - 17:00

Atoomweg 514a, Utrecht

Bekijk meer:winkelen

adv.