Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Deze woonboerderij met giga tuin vlak bij Ledig Erf staat nu te koop voor 1,1 miljoen

Door Bonnie Dekkers 30 juni 2020

Toe aan een nieuw optrekje in de vorm van een boerderij? En heb je nog wel wat biljetten in een oude sok onder je matras? Mooi, dan hebben we het ideale stulpje voor je gevonden: sinds maandag 29 juni staat deze half-vrijstaande woonboerderij aan de rand van Tolsteeg te koop. Ideaal als je van rust houdt en hele groene vingers hebt. 

Dicht bij de stad

Tot voor kort deed deze boerderij uit 1890 nog dienst als bedrijf en daarna werd het pand door de Universiteit van Utrecht gebruikt als bio-laboratorium. Na een verplichte renovatie van de gemeente was er een naschoolse opvang in de voormalige boerderij gehuisvest en tegenwoordig kun je hier dus superfijn wonen. De boerderij staat aan drie kanten helemaal vrij en ligt op vijf minuten lopen van het Ledig Erf en station Vaartsche Rijn. Het enorme woonoppervlak (253 vierkante meter) is verdeeld over twee verdiepingen en een vliering.

Woonkamer van 135 vierkante meter

De woonkamer alleen al bestaat uit 135 vierkante meter, waarvan een groot deel een lichte serre is met vloerverwarming. De grote, groene tuin geeft je veel privacy waardoor je hier heerlijk kunt zitten met je gasten. Je snapt vast wel dat er een flink prijskaartje hangt aan deze knoepert van een woning: het huis staat voor bijna 1,1 miljoen euro te koop. Goed, wij beginnen vast met sparen…

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

In september start de bouw van Wonderwoods: een verticaal bos in hartje Utrecht

In juli 2017 schreven we al over Wonderwoods: de twee groene woontorens die tegenover bioscoop Kimep...

5 x dit zijn de goedkoopste huizen op dit moment in Utrecht

Binnenkijken bij Zita en Ziyad aan de Muntkade: ‘We delen een dakterras van 80 vierkante meter met alle buren’

Te koop voor 1,3 miljoen: herenhuis met aanlegsteiger vlak bij het Wilhelminapark

 

adv.