Woning verhuren in Utrecht? Zo doe je dat!

Aangeboden door Stadsdaemes 9 januari 2019

Een woning huren is best spannend, maar een woning verhuren is dat net zo goed. Wil jij je huis in Utrecht beschikbaar stellen, maar weet je niet hoe je een betrouwbare huurder vindt? Dan hebben we een tip! 

Meta Cankrien en Suzanne Otten runnen samen het Utrechtse makelaarskantoor Stadsdaemes. Zij weten precies waar je op moet letten als het om het verhuren van een woning gaat. En ze helpen je graag bij het vinden van een geschikte kandidaat. Je kunt een gratis intakegesprek inplannen. Ben je daarna enthousiast? Dan gaat het verhuurproces van start.

Verhuren zonder kuren

Je zoektocht naar een geschikte huurder begint met een kennismakingsgesprek. Daarbij wordt er een profiel opgesteld van de ideale, nieuwe bewoner(s), wordt de woning nauwkeurig ingemeten en worden er professionele foto’s gemaakt. Vervolgens gaat de woning het web op en start de zoektocht naar geïnteresseerden. Via woningzoekmachines als Funda, Pararius en via de sociale media van Stadsdaemes wordt de woning aangeboden. Zodra de aanmeldingen binnenstromen, maken Meta en Suzanne een selectie. Zij plannen en begeleiden de bezichtigingen en screenen de potentiële huurders. Als verhuurder hoef je niets te doen! Zodra de bezichtigingen zijn geweest en de screening erop zit, ontvang je een lijst van potentiële huurders en een advies. Op basis daarvan maak jij als huurder de uiteindelijke keuze. Is dat gelukt? Dan nemen Meta en Suzanne het werk weer van je over. Zij stellen een huurovereenkomst op en zorgen dat de huuroverdracht soepel verloopt. Zo zie je maar: een woning verhuren in Utrecht is zo spannend nog niet, als je het aan Meta en Suzanne overlaat!

Gouden tip? Win een IKEA-cadeaubon

Besluit jij om je woning te verhuren via Stadsdaemes? Dan ontvang je nu tijdelijk een IKEA-cadeaubon ter waarde van €200,-. En help je zelf geen ruimte te huur, maar draag je een verhuurder aan? Dan kun je alsnog die cadeaukaart in je zak steken! Je kunt contact opnemen met Meta en Suzanne via de oranje button onder dit artikel.

Stadsdaemes Utrecht
Topper

Tip een woning en ontvang een IKEA-cadeaubon

- Geldig t/m 31 jan 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadsdaemes. Meer over Stadsdaemes ontdekken?

Stadsdaemes

makelaars

Vandaag gesloten

Ramstraat 31, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.