Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even binnengluren: je kunt nu wonen in dit voormalige pakhuis aan de Muntkade

Aangeboden door Gusto Casa 23 november 2020

Op zoek naar een fijn appartement vlakbij de binnenstad, maar wél in een groene omgeving? Look no furtheraan de Muntkade staat een loftachtig appartement te koop waar je na één blik op de foto’s gegarandeerd direct in wilt trekken!

Het loftachtige appartement bevindt zich in het oude Dekkledenhuis. Dit pakhuis stamt uit 1913 en werd gebruikt voor de verhuur van dekkleden en tenten. In 2011 werd het pakhuis getransformeerd tot kleinschalig appartementencomplex. Ideaal: daardoor heb je hier de charme van een oud pand, maar mét alle voordelen van nieuwbouw!

Heerlijk licht

De woning die te koop staat is 71 vierkante meter groot en beslaat twee verdiepingen. Het eerste wat opvalt wanneer je binnenkomt, zijn ongetwijfeld de grote raampartijen waardoor het binnen heerlijk licht is. Aan de voorkant van de woning vind je een fijn zitgedeelte, vanwaar je ook naar buiten kunt om – voor je appartement – te genieten van het zonnetje. Verder op de begane grond: een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (waaronder een grote oven, koelkast, vriezer én 4-pitsinductiekookplaat met ruimte voor extra grote pannen), een hal en bergruimte. Dankzij de vide heeft het appartement een hoogte van bijna vijf meter, wat ervoor zorgt dat de woning heerlijk ruim en luxe aanvoelt.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Bijzonder: de glazen wand in de slaapkamer

Op de eerste verdieping van het appartement wandel je, via de overloop, zo naar de luxe badkamer. Hier vind je een hangend toilet, een douche, wastafelmeubel en witgoedaansluitingen. Op dezelfde verdieping vind je de slaapkamer. Deze is 17 vierkante meter groot en afgescheiden van de woonkamer met een glazen wand. Bijzonder!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Dat is fijn: er is een gezamenlijk dakterras

Mocht je na het zien van de foto’s nóg een reden nodig hebben om hier te willen wonen: het Dekkledenhuis beschikt over een gezamenlijk dakterras van 150 vierkante meter! Ideaal om ’s zomers heerlijk te lunchen of de dag juist af te sluiten met een lekkere borrel.

Ook de locatie van deze woning is een echt pluspunt. In de buurt van de Muntkade vind je tal van karakteristieke bruggetjes, charmante woonboten én een heuse molen. Bovendien bevindt de woning zich pal aan het Merwedekanaal, naast de Rijksmunt. Dat levert niet alleen een prachtig uitzicht op, maar is ook heel fijn op warme dagen: dan zwemmen veel mensen hier graag. Een heerlijk groene omgeving dus, maar wél vlakbij het centrum: met vijf minuten fietsen sta je op Utrecht Centraal, en naar de Neude is het zo’n acht minuten fietsen.

Praktische informatie

De vraagprijs van dit appartement bedraagt €350.000,-. Zie jij het wel zitten om te wonen in dit bijzondere loftachtige appartement op een héle toffe locatie? Neem dan direct contact op met Lindy Hendriks, makelaar bij Gusto Casa.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.