Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Je kunt nu wonen in een voormalig pakhuis aan de Muntkade

Aangeboden door Gusto Casa 11 augustus 2019

Wonen in een groene omgeving die óók nog eens vlakbij de binnenstad ligt: klinkt als the dream, nietwaar? Gelukkig zijn niet alle dromen bedrog, want je kunt nu een appartement in een voormalig pakhuis aan de Muntkade bewonen!

Old meets new

Het loftachtige appartement dat te koop staat bevindt zich op de begane grond van het oude Dekkledenhuis. Dit pakhuis stamt uit 1913 en werd gebruikt voor de verhuur van dekkleden en tenten. In 2011 werd het pakhuis getransformeerd tot kleinschalig appartementencomplex. Ideaal: daardoor heb je hier de charme van een oud pand, maar mét alle voordelen van nieuwbouw!

Stadstuin én dakterras

Op de begane grond van het appartement vind je de hal, de open keuken mét kookeiland en de woonkamer. Dankzij de vide voelt het heerlijk ruim aan en komt er veel licht binnen. Aan de achterkant wandel je zo de beschutte stadstuin in, waar je ’s morgens lekker in de zon kunt ontbijten. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het appartement ook een gemeenschappelijk dakterras van 150 vierkante meter. Perfect voor lange zomeravonden!

Neem je de trap naar boven, dan tref je de badkamer en twee slaapkamers. Mocht twee wat te veel zijn, dan kun je natuurlijk altijd een kamer omtoveren tot studeerkamer of inloopkast!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Alles dichtbij

Nog een enorm pluspunt aan het appartement is de locatie. Stap je de deur uit, dan sta je zo aan het Merwedekanaal waar je ’s zomers heerlijk kunt zwemmen. Steek je het water over, dan beland je in Park Oog in Al. Zoek je liever de gezellige drukte van de stad op? Dan bof je, want er liggen tal van leuke horecazaken op loopafstand. Pak je de fiets, dan sta je binnen vijf minuten op het station. Zeg nu zelf: hier wil je toch gewoon wonen?!

Meer weten over dit appartement? Ga dan naar de website van makelaarskantoor Gusto Casa. Ben je nu al verkocht? Neem dan snel contact op met Lindy Hendriks van Gusto Casa. De vraagprijs van dit appartement is €439.000.

Psst… ligt dit appartement buiten budget? Je kunt ook je intrek nemen in deze prachtig verbouwde woning in de Daalsebuurt. Het charmante huis is ingericht door een professionele interieurontwerpster, en dat is te zien. Kijk zelf maar! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.