Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! 4 x Instagramable badkamers die je nú wilt zien

Aangeboden door Badkamer Evolutie 17 oktober 2019

Heb je plannen om binnenkort een nieuwe badkamer te nemen? Of vind je het gewoon leuk om vast inspiratie op te doen? Dan is er een Instagramaccount dat je zeker wilt volgen: @badkamer_evolutie. Bij de Utrechtse zaak vind je bijzonder stijlvolle en trendy badkamers die stuk voor stuk hartstikke Instagramable zijn. Niet zo gek dus dat Bob Temming van Badkamer Evolutie ook weleens bekende Nederlanders over de vloer krijgt. Wij hebben de mooiste badkamers van Badkamer Evolutie voor je verzameld. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Steengoed

Wat een plaatje, deze badkamer die speciaal voor de klant op maat is gemaakt. Van spiegels tot wastafels en badmeubelen: bij Badkamer Evolutie kan ieder onderdeel van jouw droombadkamer volledig naar wens worden gemaakt. En dat levert – zoals je ziet – bijzondere badkamers op!

Bijzonder: de badkamer van Miljuschka Witzenhausen

View this post on Instagram

Met een trots gevoel presenteren wij de afgeleverde badkamers en toiletten die wij hebben mogen maken bij @miljuschka en @philipvanierschot in hun waanzinnige droomboederij. Alles klopt tot in de detail en zo zien we het graag! Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zeker zijn👌🏼 • • • #bathroom #designbadkamer #luxebadkamers #agape #architecture #bathroominspiration #bathroomideas #betoncire #maatwerkbadkamers #interieurdesign #solidsurface #topbadkamer #bathroomdesign #stijlvollebadkamer #stijlvolwonen #marmer #natuursteen #badkamerevolutie #maatwerkspiegel #luxebadkamer #droombadkamer #stijlvolwonenexclusief #vtwonen #badkamer #maatwerkbadkamer #badkamer #industrieelwonen #bette

A post shared by 𝑩𝒂𝒅𝒌𝒂𝒎𝒆𝒓 𝑬𝒗𝒐𝒍𝒖𝒕𝒊𝒆 (@badkamer_evolutie) on

Via Instagram weten ook BN’ers Bob te vinden. Eén van hen is presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen. Zij liet haar badkamer door Badkamer Evolutie ontwerpen én installeren, en dit is het prachtige resultaat. Bekijk trouwens wel even alle foto’s uit deze post, want de dubbele douche met sunshower wil je echt zien!

Badkamer Evolutie

Wow! Je kunt een badkamerpakket van €11.500 winnen

Binnenkijken bij mooie huizen: wij zijn er dól op. Vandaag nemen we een kijkje op een wel heel bijzo...

Spiegeltje, spiegeltje…

View this post on Instagram

Met de eerlijkheid van traditioneel vakmanschap introduceert Gessi Inciso een nieuwe visuele taal aan het hedendaagse interieur- en badkamerdesign. De strakke, moderne vormen van de lijn zijn in overeenstemming met de traditie van Gessi en zijn zeer aanpasbaar, volledig flexibel en geschikt voor verschillende interieuromgevingen. Het ontwerp van de collectie wordt gekenmerkt door de klassieke vorm van vroege sanitaire voorzieningen en de verfijnde, architecturale gevoeligheid van moderne metaalbewerking om te komen tot het onderscheidende design van de Inciso. Met gebeeldhouwde contouren in combinatie met gladde oppervlakken en gestructureerde patronen bereikt de collectie fascinerende allure in lijn met Gessi's filosofie van het verrijken van intieme woonruimtes met prachtige, goed gemaakte, zeer functionele objecten. • • • #bathroom #designbadkamer #luxebadkamers #agape #architecture #bathroominspiration #bathroomideas #betoncire #maatwerkbadkamers #interieurdesign #solidsurface #topbadkamer #bathroomdesign #stijlvollebadkamer #stijlvolwonen #marmer #natuursteen #badkamerevolutie #maatwerkspiegel #luxebadkamer #droombadkamer #stijlvolwonenexclusief #vtwonen #badkamer #maatwerkbadkamer #badkamer #industrieelwonen #bette #gessi

A post shared by 𝑩𝒂𝒅𝒌𝒂𝒎𝒆𝒓 𝑬𝒗𝒐𝒍𝒖𝒕𝒊𝒆 (@badkamer_evolutie) on

Net als in wel meer badkamers van Badkamer Evolutie valt ook nu de bijzondere spiegel meteen op. Weer eens wat anders dan zo’n standaard rechthoekige variant! Ook een echte eye-catcherhet vrijstaande bad met mooie matzwarte kranen. Dé plek om na een dag lang werken te genieten van wat me-time. Deze badkamer kun je trouwens in het echt bewonderen als je naar de showroom van Badkamer Evolutie komt.

Je vindt de showroom van Badkamer Evolutie op het bedrijventerrein in Lage Weide. Voor de deur kun je gratis parkeren, maar je kunt hier ook gemakkelijk komen met de bus. Ben je benieuwd wat Bob voor jou kan betekenen? Maak dan meteen een afspraak via de oranje button hieronder.


Meer over Badkamer Evolutie ontdekken?

Badkamer Evolutie winkelen

Gesloten09:30 - 17:30

Atoomweg 514a, Utrecht

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Badkamer Evolutie Utrecht

3 x dit wil je weten voor je een badkamer koopt

Een badkamer kopen doe je (als het goed is) niet iedere dag. Logisch dus dat je misschien niet goed ...

Deze badkamerwinkel krijgt fantastische reviews: ‘Als je iets unieks wilt, ga je hierheen’

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.