Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechters Miriam en Perry kregen een home make-over: check hier het resultaat

Door Janine Guijt 23 november 2020

De Utrechtse Miriam en Perry kochten vijf jaar geleden een huis in de straat waar ze op dat moment al woonden. Het stel woonde er met veel plezier, maar er was een probleem: ze werden het maar niet eens over de indeling in huis. Gelukkig kregen de Utrechters hulp van het televisieprogramma vtwonen weer verliefd op je huis. Zondagavond 22 november was op SBS6 te zien hoe het stulpje van Miriam en Perry een flinke make-over kreeg.

Over het programma

In vtwonen weer verliefd op je huis gaat presentator Kees Tol samen met de vtwonen stylisten Frans, Marianne, Fietje, Eva en Liza de uitdaging aan om een koppel weer verliefd te laten worden op hun huis. De smaak van de bewoners ligt behoorlijk uit elkaar, met een laf compromis en bekoelde liefde voor hun huis als gevolg. De vtwonen stylist blaast hun interieur weer nieuw leven in volgens de laatste woontrends. De missie van Kees en zijn team is kraakhelder: er voor zorgen dat iedereen zich weer thuis gaat voelen.

Miriam en Perry

Miriam en Perry leerden elkaar kennen toen Miriam achter de bar stond van café Zeppos in Amsterdam. Vijf jaar geleden kochten ze dit huis in Utrecht waar ze allebei heel blij mee zijn. Het enige probleem: het interieur is te kil en de ruimte is niet optimaal ingericht. Door een aanbouw die in het verleden geplaatst is, staat er een paal midden in de woonkamer. Dat levert volgens het stel problemen op, want hoe richt je de ruimte efficiënt en sfeervol in met zo’n gevaarte? Gelukkig weet vtwonen stylist Marianne er wel raad mee. Benieuwd naar het eindresultaat? Dat check je in de uitzending hieronder:

Lees ook:

wittevrouwensingel utrecht

Wonen in Wittevrouwen: dit is het duurste en goedkoopste huis dat nu te koop staat

De Utrechtse wijk Wittevrouwen is een heerlijke buurt: er staan mooie huizen, het Griftpark is om de...

Binnenkijken bij Marjolein in Zuilen: ‘Ik ben heel blij met het bad in mijn slaapkamer’

Nieuwe cijfers over de Utrechtse woningmarkt: eengezinswoning is in onze provincie het duurst van Nederland

Binnenkijken bij Ailin in Kanaleneiland: ‘Mijn voordeur staat altijd open’

Binnenkijken bij Levina en Dirk in Lombok: ‘Mensen reageren altijd enthousiast als ze onze tuin zien’

adv.