Te koop: 5 x hoekwoningen in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 4 december 2017

Het leuke van een hoekwoning? Nou, je hebt vaak extra veel ruimte om je huis én lekker veel licht. Voor iedereen die droomt van ‘het huisje op de hoek’: deze exemplaren staan op dit moment te koop in Utrecht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Op de hoek in Overvecht

hoekwoning rubicondreef-utrecht
Foto: funda.nl

Op de hoek van de Rubicondreef in Overvecht-Zuid staat een huis te koop met maar liefst vijf slaapkamers en – jawel – een jacuzzi. Dus, heb jij een groot gezin (of heel veel vrienden), €359.000,- op je rekening staan en zin om binnenkort languit in de jacuzzi te liggen? Dan is dit jouw droomhoekwoning.

Op de hoek in Tuindorp

hoekwoning lovinklaan-utrecht
Foto: funda.nl

Glas-in-lood, openslaande deuren naar de tuin en een vrijstaande garage: deze hoekwoning aan de Dr. H.J. Lovinklaan heeft het allemaal. Het huis in Tuindorp staat de koop voor €795.000,-.

Op de hoek van de Bemuurde Weerd

hoekwoning bemuurde-weerd-utrecht
Foto: funda.nl

De mooie Bemuurde Weerd, daar willen we allemaal wel wonen. Bijvoorbeeld in dit gigantische herenhuis, op de hoek van de Bemuurde Weerd. Acht (!) kamers, uitzicht over het water en de sluis, mooie oude elementen…De vraagprijs, vraag je je af? Schrik niet: €985.000,-.

Op de hoek in Oog in Al

hoekwoning schonberglaan-utrecht
Foto: funda.nl

Vorige week zochten we voor je uit hoe de wijk Oog in Al aan zijn naam komt. Op de hoek van de Schonberglaan in deze mooie Utrechtse wijk staat een modern en gloednieuwe (opgeleverd in 2017) hoekhuis te koop. De woning staat te koop voor €375.000,- en je kunt er zo in.

Op de hoek in Zuilen

hoekwoning cornelis-roobolstraat-utrecht
Foto: funda.nl

Of er ook hoekwoningen onder de drie ton te koop staan in Utrecht? Jazeker! Dit huis bijvoorbeeld, aan de rand van Zuilen in de Cornelis Roobolstraat. De woning staat te koop voor €239.000,- en er moet nog wel het een en ander aan gebeuren.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen