Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ruim wonen vlakbij winkels en horeca: de bouw van nieuwbouwproject Vestibule begint bijna

Aangeboden door Vestibule 18 maart 2020

Wonen in een ultramodern complex met winkels, restaurants en het openbaar vervoer op een steenworp afstand? Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Waar, wil jij weten? In nieuwbouwproject Vestibule, gelegen in Leidsche Rijn Centrum. De bouw gaat van start in de tweede helft van 2020, maar wij vertellen je nu vast wat je van Vestibule kunt verwachten.

In het nieuwbouwproject vind je straks een mix van appartementen, stadswoningen en penthouses. In totaal krijgt Vestibule 48 mooie koopwoningen. Welk type woning je ook kiest: je hebt altijd een eigen balkon of terras op het zonnige zuiden of zuidoosten. Wel zo fijn op zomerse dagen! Ook binnen kun je heerlijk genieten van de zon; dankzij de transparante gevel heb je in alle woningen veel natuurlijk licht.

Alle ruimte

Als je het belangrijk vindt om genoeg ruimte te hebben, zit je goed bij Vestibule. Alle woningtypes hebben standaard twee of zelfs drie slaapkamers. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld kinderen hebt of een kamer wilt inrichten als studieruimte of kantoor. De gemiddelde woonoppervlakte bedraagt 91 tot 165 vierkante meter. Heb je een auto? Dan kun je die kwijt op je eigen parkeerplaats.

Tekst gaat verder onder de foto

Vestibule
Foto: Vestibule

Lekker groen!

Behalve de binnenkant van het gebouw is ook de buitenkant het benoemen waard. De architecten willen van Vestibule een groen gebouw maken, dus komt straks op heel veel plekken aan de gevels groene beplanting. Mooi om te zien én ook nog eens goed voor de flora en fauna in de stad. Vestibule ziet er trouwens niet alleen groen uit, maar is ook erg duurzaam! Dankzij onder andere zonnepanelen op het dak, triple glas en hoge isolatiewaardes is Vestibule energieneutraal.

Lopend naar de bios of een koffietje doen?

Nog een reden die wonen in dit nieuwbouwproject zo fijn maakt: de locatie. Vestibule is gevestigd in Leidsche Rijn Centrum, waar je met ruim 130 winkels alles vindt wat je nodig hebt. Je kunt lekker je boodschappen doen bij een van de grootste foodmarkten van het land, maar ook mode- en beauty-fans komen hier aan hun trekken. Tel daarbij op dat Leidsche Rijn Centrum steeds meer gezellige restaurants en hippe koffiezaken krijgt én dat Vestibule vlakbij een grote bioscoop ligt, en je snapt: hier hoef je je niet te vervelen! Voor iedereen die liever de rust opzoekt, is er het (nieuw aan te leggen) Park Leeuwensteyn.

En heb je een keer zin om toch de oude binnenstad van Utrecht op te zoeken? Binnen vijftien minuten sta je in hartje centrum!

Meer weten over Vestibule?

Wonen in Vestibule kan vanaf €420.000 vrij op naam. De woningen zijn inclusief luxe keuken, badkamer en toilet. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van dit jaar. Zie jij het wel zitten om hier te wonen? Via deze link of de oranje button hieronder vind je meer informatie over wonen in Vestibule.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vestibule. Meer over Vestibule ontdekken?

Vestibule

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.