Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pieter en Nathalie verhuisden van de IBB naar een eengezinswoning in de Bloemenbuurt

Aangeboden door Walton Makelaars 15 november 2019

Tijdens hun studententijd deelden Pieter en Nathalie een knusse studio in studentencomplex de IBB. Harstikke gezellig, maar na een paar jaar werd het tijd om op zoek te gaan naar iets groters. Al snel kwamen ze uit bij een eengezinswoning aan de Orchideestraat. Tijdens de bezichtiging waren zowel Pieter als Nathalie vrijwel meteen verkocht: “Het huis paste perfect bij ons leven op dat moment.”

Meer vierkante meters graag

“Het was echt passen en meten in onze studio in de IBB”, herinnert Pieter zich. “Nathalie studeerde geneeskunde en hing vaak tot laat boven de boeken. Als ik al wel wilde slapen, ging ik in bed liggen met een handdoek over m’n gezicht”, vertelt Pieter lachend. Met het einde van hun studies in zicht, besloten de twee in 2013 om op zoek te gaan naar een groter huis. “We waren helemaal klaar met het feit dat onze slaapkamer óók de woonkamer was.”

Leuke bonus: het dakterras

Pieter en Nathalie hebben zo’n zes woningen bezichtigd als het huis aan de Orchideestraat op hun pad komt. De bezichtiging wordt gedaan door John Nijenhuis, eigenaar van Walton Makelaars. Zodra ze de woning binnenstappen, voelt het goed. “We hadden meerdere huizen in de Bloemenbuurt bezocht, maar vaak waren die van binnen erg donker. Dit huis was dat totaal niet.” Wat hen ook opvalt, is de mooie afwerking én het fijne dakterras. Pieter: “We waren er al snel uit: hier wilden we wonen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Walton Makelaars
Foto: Walton Makelaars
Foto: Walton Makelaars
Foto: Walton Makelaars
Foto: Walton Makelaars
Foto: Walton Makelaars

Fijn thuis

Wonen in het huis aan de Orchideestraat bevalt Pieter en Nathalie heel goed. Ook over de buurt zijn ze te spreken: “Je hebt hier veel jonge gezinnen, maar er hangt ook nog dat gezellige volksbuurtgevoel.”

Na zo’n zes jaar in deze woning, was het afgelopen zomer tijd voor een volgende stap. “Nathalie en ik kregen anderhalf jaar geleden een dochtertje. Bovendien wilden we een huis met meer privacy.” Walton Makelaars wordt ingeschakeld als verkoopmakelaar. Lekker vertrouwd: “We hadden al kennis gemaakt toen we het huis kochten. Daarnaast is het kantoor in deze buurt erg actief.”

Weten waar je aan toe bent

Over de service die Walton Makelaars biedt, zijn Pieter en Nathalie erg positief. “De kennismaking met Nancy Nijenhuis was erg fijn. We maakten samen een rondje door het huis, waarna Nancy al snel een reële verkoopprijs én een duidelijk verkoopadvies voor ons had. Daardoor wisten we goed waar we aan toe waren.”

Wanneer even later blijkt dat onder de woning schimmel groeit, schikken Pieter en Nathalie aanvankelijk. Gelukkig valt de schade mee. “Op zo’n moment is het fijn als je iemand naast je hebt die er met een deskundige blik naar kijkt. Daarin heeft Nancy ons heel goed bijgestaan”, vindt Pieter. “We konden sowieso altijd bij Walton Makelaars terecht voor vragen. Het maakte niet uit wie ik aan de lijn had: iedereen op kantoor was op de hoogte van het dossier. Fijn, want daardoor ben je niet afhankelijk van één persoon.”

Mooi is dat: gratis klushulp én stylingadvies

Als extra service biedt Walton Makelaars verkopers gratis klushulp en stylingadvies. “Wij wilden gebruik maken van de klushulp, dus dat heeft Walton Makelaars geregeld. De klusjesmannen hebben muren gesausd, plinten vervangen en de kozijnen weer mooi gemaakt. Daardoor zag het er op de foto’s top uit.” Of Pieter andere woningverkopers zou aanraden om de hulp in te schakelen van John en Nancy? Daar kan hij kort over zijn: “Absoluut.”

Wil je jouw woning ook verkopen? Naast gratis klushulp én stylingadvies krijg je nu tijdelijk ook een gratis klusemmer cadeau wanneer je jouw huis verkoopt via Walton Makelaars. Hieronder vind je meer informatie:

Lees ook:

Walton Makelaars

Zo vader, zo dochter: John en Nancy Nijenhuis werken samen bij Walton Makelaars

In sommige families valt de appel niet ver van de boom. Dat geldt zeker voor het gezin Nijenhuis: zo...

Gratis stylingadvies én hulp bij het klussen: deze makelaar biedt het aanMeer over Walton Makelaars ontdekken?

Walton Makelaars


Amsterdamsestraatweg 498, Utrecht

adv.