Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: laat jouw woning zien in een virtuele editie van ‘binnenkijken bij’

Door Bonnie Dekkers 24 maart 2020

Eén van onze favoriete rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij andere Utrechters. De overbuurman met zijn bizar mooie inrichting, de buurtbewoner met haar jaloersmakende villa of de flatgenoot met zijn knusse studio: we komen overal. Correctie, we kwamen overal, want ook wij zitten thuis en doen ons werk zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Dat betekent dat we voorlopig geen nieuwe binnenkijker kunnen maken… of toch wel?

Heb jij altijd al mee willen doen aan deze rubriek en gun je andere inwoners een kijkje in je woning? En ben je in het bezit van een smartphone en/of laptop met camera? Neem ons dan virtueel mee door je woning! Normaal gesproken zouden we bij je langs komen, maar in coronatijd gaan we videobellen.We stellen je diverse vragen over jouw woning, waar we vervolgens een artikel van maken voor op indebuurt. En de foto’s voor erbij, die mag jij zelf maken! We helpen je uiteraard door je te vertellen hoe je dit het beste doet.

Yes, ik doe mee!

Leuk! Mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en we plannen samen een geschikt moment in (bijvoorbeeld tijdens de pauze van het thuiswerken of wanneer de kinderen eindelijk klaar zijn met hun online lessen).

Lees ook…

The New U

Wonen in het Museumkwartier: de voorverkoop van dit nieuwbouwproject start bijna

Wonen in een luxe nieuwbouwwoning in de Utrechtse binnenstad? Dat willen we allemaal wel! Binnenkort...

Binnenkijken bij Maaike in de Schepenbuurt: ‘Het voelde als een uithoek, maar wordt steeds hipper’

5 x wonen in een Utrechts huis uit de jaren ’60

adv.