Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nooit meer geuroverlast: deze geïntegreerde afzuiging is mooi én functioneel

Door May-Anne Oltmans 1 mei 2020

Waar veel keukens voorheen standaard werden uitgerust met een afzuigkap, kan dat tegenwoordig veel mooier én makkelijker. Hoe, vraag je je af? Dankzij geïntegreerde afzuiging. Bij Keukenloods.nl vind je de nieuwste kookplaten met geïntegreerde afzuiging van het Duitse merk BORA. Als je eenmaal weet hoe dat is, wil je niet meer anders, wedden?!

De producten van BORA staan erom bekend eenvoudig, gebruiksvriendelijk en onderscheidend te zijn. Hun nieuwste lijn van inductiekookplaten, BORA Pure, is perfect voor interieurliefhebbers die graag alles in huis personaliseren. Het rooster van de geïntegreerde afzuiging is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je deze kunt matchen met de rest van je keuken!

Lekker makkelijk!

Alle kookplaten uit de BORA Pure lijn zijn uitgerust met een verticale slider, wat de bediening ervan extra gemakkelijk maakt.

Terwijl je aan het koken bent, hoef je je trouwens niet bezig te houden met rondhangende geuren en dampen: de geïntegreerde afzuiging werkt namelijk automatisch en past zich aan op jouw kookgedrag. Handig! De afzuiging is bovendien erg stil, zodat je tijdens het koken gewoon rustig gesprekken kunt voeren of je favoriete podcast luisteren.

Tekst gaat verder onder de video

Zo weer schoon

Waar gekookt wordt, worden dingen vuil. Gelukkig is het schoonmaken van de geïntegreerde BORA Pure afzuiging simpel. Het rooster van de afzuiging kan namelijk gewoon in de vaatwasser.

Meer weten over BORA Pure? Op de website van Keukenloods.nl vind je meer informatie over deze lijn van kookplaten. Je bent ook van harte welkom in de ruime showroom van Keukenloods.nl om de nieuwste keukens in het echt te bekijken en je vragen voor te leggen aan een adviseur. Maak daarvoor een afspraak via deze link. Ga je langs in de showroom? Houd je dan aan de richtlijnen van het RIVM.

Lees ook:

Keukenloods Utrecht

Van babyblauw tot sneeuwwit: 5 x keukens in een kek kleurtje

Als je gek bent op kleuren die nét even anders zijn, dan is een keuken in saai beige vast niets voor...

Heerlijk plaatjes kijken: 6 x deze droomkeukens wil je

Klein maar fijn! 6 x mooie keukens die weinig ruimte innemen

4 x dit is waarom je wilt kiezen voor een zwarte keukenDeze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht. Meer over Keukenloods.nl Utrecht ontdekken?

Keukenloods.nl Utrecht

speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:30

Europalaan 95 B, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.