Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De verhuur van BLEND is gestart: luxe wonen met veel winkels en het OV om de hoek

Aangeboden door BLEND 3 december 2020
Ben je op zoek naar een fijne huurwoning op een centrale locatie in Utrecht waar je zó in kunt trekken? Wie weet is wonen in BLEND iets voor jou! Momenteel wordt nog hard gebouwd aan het gloednieuwe appartementencomplex dat medio 2021 wordt opgeleverd, maar de appartementen en maisonnettes zijn nu al in verhuur! 

BLEND wordt gebouwd op een steenworp afstand van Shoppingcenter Overvecht. In het gebouw komen in totaal 113 moderne woningen, onderverdeeld in vier typen: 2-kamer maisonnettes, 3-kamer maisonnettes, 2-kamerappartementen en en 3-kamerappartementen. Wat alle woningen gemeen hebben, is dat ze worden opgeleverd met een glans witte keuken met inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad, een luxe afgewerkte badkamer en kwalitatieve vloer- (PVC) en wandafwerking (behangen en geschilderd). Bewoners krijgen bovendien keuze uit diverse kleuren PVC-vloerafwerking. Jij hoeft je dus alleen nog maar bezig te houden met het inrichten van je paleisje

Woonoppervlaktes van 40 tot 121 vierkante meter

Of je nu jong bent of wat ouder, alleen woont of samen: BLEND heeft voor iedereen een passend thuis. De woningen variëren in oppervlakte van 40 tot 121 vierkante meter, dus er zit vast en zeker iets tussen voor jou. De woningen zijn onderverdeeld in vier typen:

  • 2-kamer maisonnettes: deze tweelaagse woningen met vide (tussenverdieping, red.) bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Ze hebben een woonkamer met luxe open keuken, een aparte slaapkamer, een mooie badkamer en een loggia op de eerste verdieping. De woonoppervlakte van dit woningtype is circa 66 vierkante meter, De huurprijs voor deze appartementen bedraagt € 975,- per maand(excl. servicekosten, incl. parkeerplaats).
  • 3-kamer maisonnettes: deze tweelaagse woningen met vide op tussenverdieping bieden een speciale woonervaring voor iedereen die houdt van ruimte, luxe en comfort. De maisonnettes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping en zijn uitgerust met royale raampartijen, een riante woonkamer, twee slaapkamers én een luxe keuken en badkamer. De woonoppervlakte van dit woningtype varieert van circa 94 tot 121 vierkante meter. Extra fijn: er zit een loggia bij! De huurprijs voor deze appartementen bedraagt tussen de € 1.225,- en € 1.515,- per maand (excl. servicekosten, incl. parkeerplaats)
  • 2-kamerappartementen: deze comfortabele appartementen beschikken over een lichte woonkamer met veel lichtinval, één aparte slaapkamer en een luxe keuken en badkamer. De woonoppervlakte van dit woningtype ligt tussen de 40 en 73 vierkante meter. Sommige appartementen hebben daarnaast een loggia of een eigen buitenruimte binnen de gezamenlijke binnentuin. De huurprijs voor deze appartementen varieert van € 800,- tot € 1.130,- per maand (excl. servicekosten, incl. parkeerplaats).
  • 3-kamerappartementen: dit woningtype beschikt over een ruime woonkamer mét grote ramen en twee slaapkamers. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 79 tot 92 vierkante meter. Alle appartementen hebben een eigen loggia of eigen buitenruimte binnen de gezamenlijke binnentuin. De huurprijs voor deze appartementen varieert van €1.195,- tot € 1.290,- per maand (excl. servicekosten, incl. parkeerplaats).

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: BLEND
Foto: BLEND
Foto: BLEND
Foto: BLEND
Foto: BLEND

Duurzaamheid en binnentuin

Wonen in BLEND zal niet alleen comfortabel zijn, maar is ook nog eens duurzaam. Alle woningen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en beschikken over vier tot zes zonnepanelen.

Met een energielabel A is jouw woning energiezuinig: er wordt een gedeelte van de benodigde energie opgewekt door de aanwezige zonnepanelen. Hierdoor zal je energierekening een stuk lager uitvallen. Het is voorzien van vloerverwarming en -koeling, zonnepanelen en een warmtepomp. Door de warmtepomp leef je in een gasloze woning met een veilig en gezond binnenklimaat.

Ook beschikt BLEND over een gemeenschappelijke binnentuin op de tweede verdieping én een daktuin. Alle bewoners van BLEND mogen hier gebruik van maken. De woningen zijn bovendien allemaal uitgerust met vloerverwarming- en koeling. Je fiets kun je droog en veilig stallen in de fietskelder. Daarnaast kun je je auto parkeren op jouw eigen privéparkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw (in de huurprijs inbegrepen). 

Handig om te weten: inkomensnorm voor toekomstige bewoners

Ben je benieuwd of jouw inkomen toereikend is om in BLEND te wonen? Als algemene richtlijn geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) vier keer de kale maandhuur dient te bedragen. Ga je samenwonen in BLEND? Een eventueel tweede inkomen wordt voor de helft meegerekend.

Ja, ik wil!

Zie jij jezelf al helemaal intrekken in een luxe appartement of maisonnette in BLEND? Mooi zo, want de verhuur is van start gegaan. Via de oranje button hieronder ga je direct naar de website van het nieuwbouwproject, waar je je kunt inschrijven voor BLEND!Deze bijdrage wordt je aangeboden door BLEND. Meer over BLEND ontdekken?

adv.