Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in het Museumkwartier: de voorverkoop van dit nieuwbouwproject start bijna

Aangeboden door The New U 23 maart 2020

Wonen in een luxe nieuwbouwwoning in de Utrechtse binnenstad? Dat willen we allemaal wel! Binnenkort is het mogelijk in The New U: een nieuwbouwproject in het Museumkwartier, dat bestaat uit diverse mooie appartementen en stadsvilla’s. Goed om te weten: de digitale PreSale begint op 9 april! 

The New U wordt gebouwd aan het rustige Vrouwjuttenhof, wat betekent dat zowel de Oudegracht als de levendige Twijnstraat op loopafstand zijn. Hoe fijn is dat?!

Van alle gemakken voorzien

In het moderne complex vind je straks 21 appartementen, verdeeld in zeven verschillende typen, die in oppervlakte variëren van 70 tot 139 vierkante meter. Daarnaast krijgt The New U zeven riante stadsvilla’s, met oppervlaktes die uiteenlopen van 165 tot maar liefst 183 vierkante meter. Bovendien is het voor bewoners straks mogelijk om een eigen parkeerplaats te kopen.

Wat alle woningen gemeen hebben, is dat ze volgens de nieuwste kwaliteitsstandaarden zijn gebouwd en tot in de puntjes worden afgewerkt én dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn de woningen extra energiezuinig en gasloos.

Tekst gaat verder onder de foto

The New U
Foto: The New U

Duurzaamheidshypotheek betekent profiteren van rentekortingen

Doordat The New U extra energiezuinig wordt gebouwd, kun je bij het kopen van je woning een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Je profiteert daarbij van rentekortingen én mag meer geld lenen, omdat je duurzaam woont. De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,45%.

Meedoen aan de online PreSale: zo werkt het

Normaal organiseert VORM, ontwikkelaar van dit nieuwbouwproject, een gezellig PreSale event waar je kennismaakt met het team en je potentiële buren. Helaas is de situatie nu even anders, vanwege het coronavirus. Om het advies van het RIVM op te volgen, organiseert VORM daarom een online PreSale. Wil je die bijwonen? Zorg dan dat je op 9 april 2020 om 20.00 uur achter je computer zit!

Als je interesse hebt in een appartement of stadsvilla in The New U, is het zaak om zo snel mogelijk een online inschrijfformulier in te sturen. VORM kijkt naar de volgorde waarin de formulieren binnenkomen, om vervolgens kennismakingsgesprekken te plannen.

Een woning reserveren

Zie jij jezelf hier al helemaal intrekken? Houd 14 april dan vrij in je agenda. Die dag vinden de kennismakingsgesprekken plaats. Er wordt dan gekeken of hier wonen voor jou haalbaar en betaalbaar is én je kunt direct een woning reserveren. Via de oranje button hieronder ontdek je meer over The New U.Deze bijdrage wordt je aangeboden door The New U. Meer over The New U ontdekken?

The New U

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.