Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker groen én centraal wonen: de PreSale van nieuwbouwproject Vogelhof begint bijna

Aangeboden door Vogelhof 18 mei 2020
Wonen in het groen, maar wél met winkels, restaurants en het openbaar vervoer vlakbij: dat willen we allemaal wel. In het nieuwbouwproject Vogelhof, vlakbij Leidsche Rijn Centrum, is het binnenkort ook echt mogelijk. Klinkt interessant? Op 25 mei kun je een webinar bijwonen waarin de makelaar het plan presenteert, en er is ook ruimte om vragen te stellen. Het allerbelangrijkste: de digitale PreSale begint op 4 juni!

Vogelhof wordt gebouwd in het toekomstige Park Leeuwesteyn: pal naast het Amsterdam-Rijnkanaal en Leidsche Rijn Centrum. Dat is nog eens wonen met een fijn uitzicht!

Herenhuis of toch liever een appartement?

In Vogelhof komen 66 koopwoningen van verschillende types: appartementen, beneden- en bovenwoningen en diverse herenhuizen. Als je een woning zoekt met veel ruimte, dan bof je, want er zitten herenhuizen tussen met oppervlakten van ongeveer 158 tot zelfs 209 vierkante meter. De verkoopprijzen van de herenhuizen starten vanaf  €609.000 v.o.n.

Alles wat je nodig hebt in de buurt

Een groot pluspunt van wonen in Vogelhof, is de centrale locatie. Doordat Leidsche Rijn Centrum op een steenworp afstand ligt, zijn winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg vlakbij. Moet je, bijvoorbeeld voor je werk, regelmatig reizen naar andere steden? Station Utrecht Leidsche Rijn is dichtbij en met de auto zit je zo op de A2. Dankzij de Dafne Schippersbrug is ook het knusse centrum van Utrecht snel te bereiken.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Vogelhof
Foto: Vogelhof

Duurzaam wonen met lagere maandlasten

Vind je duurzaamheid belangrijk, dan word je vast blij van het nieuws dat Vogelhof energieneutraal wordt gebouwd. Dat betekent niet alleen dat je energierekening (en dus je maandlasten) relatief lager liggen, maar daarnaast kun je ook een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen afsluiten. De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,25%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,65%.

Meer weten? Volg de webinar op 25 mei

Naar verwachting wordt in het vierde kwartaal van 2020 begonnen met de bouw van Vogelhof en duurt het twee jaar voor deze voltooid is. Wil je graag meer horen over het plan? Zet dan 25 mei in je agenda, want die dag organiseert Punt Makelaars een webinar waarin je meer te weten komt over Vogelhof.  Registreren doe je hier.

Tekst gaat verder onder de video

Meedoen aan de online PreSale: zo werkt het

Normaal organiseert VORM, ontwikkelaar van dit nieuwbouwproject, een gezellig PreSale event waar je kennismaakt met het team en je potentiële buren. Helaas is de situatie nu even anders, vanwege het coronavirus. Om het advies van het RIVM op te volgen, organiseert VORM daarom een online PreSale. Wil je die bijwonen? Zorg dan dat je op 4 juni 2020 om 20.00 uur achter je computer zit!

Als je interesse hebt in een woning in Vogelhof is het zaak om zo snel mogelijk een online inschrijfformulier in te sturen. VORM kijkt naar de volgorde waarin de formulieren binnenkomen, om vervolgens kennismakingsgesprekken te plannen.

Een woning reserveren

Zie jij jezelf hier al helemaal intrekken? Houd 9 juni dan vrij in je agenda. Die dag vinden de kennismakingsgesprekken plaats. Er wordt dan gekeken of hier wonen voor jou haalbaar en betaalbaar is én je kunt direct een woning reserveren. Via de oranje button hieronder ontdek je meer over Vogelhof.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vogelhof. Meer over Vogelhof ontdekken?

Vogelhof

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.