Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groen wonen vlakbij winkels en horeca: maak kennis met nieuwbouwproject Vogelhof

Aangeboden door Vogelhof 6 juli 2020

Droom je van een nieuwbouwwoning midden in het groen, maar wél met winkels, restaurants en het openbaar vervoer vlakbij? Dan is nieuwbouwproject Vogelhof, vlakbij Leidsche Rijn Centrum, wellicht wat voor jou. Wil je meer te weten komen over de nieuwe koophuizen én de wijk ontdekken? Het inloopevent op 8 juli is daarvoor de ideale gelegenheid. Tijdens dit event kun je kennismaken met de makelaars en vast een rondje door de buurt lopen.

Vogelhof wordt gebouwd in het toekomstige Park Leeuwesteyn: pal naast het Amsterdam-Rijnkanaal en Leidsche Rijn Centrum. Dat is nog eens wonen met een fijn uitzicht!

Ruim wonen in een modern herenhuis

In Vogelhof komen 66 koopwoningen van verschillende typen. Vind je ruim wonen belangrijk? In het nieuwbouwproject vind je herenhuizen met oppervlakten van ongeveer 158 tot zelfs 209 vierkante meter. De verkoopprijzen van de herenhuizen starten vanaf  €609.000 v.o.n. Meer info over de diverse woningtypen, vind je hier. Bekijk ook de video hieronder om meer te weten te komen over de verschillende herenhuizen in Vogelhof.

Tekst gaat verder onder de video

Winkels, scholen en restaurants vlakbij

Een groot pluspunt van wonen in Vogelhof is de centrale locatie. Doordat Leidsche Rijn Centrum op een steenworp afstand ligt, zijn winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg vlakbij. Moet je regelmatig reizen naar andere steden? Station Utrecht Leidsche Rijn is dichtbij en met de auto zit je zo op de A2. Dankzij de Dafne Schippersbrug is ook het knusse centrum van Utrecht snel te bereiken.

Duurzaam wonen met lagere maandlasten

Vind je duurzaamheid belangrijk, dan word je vast blij van het nieuws dat Vogelhof energieneutraal wordt gebouwd. Dat betekent niet alleen dat je energierekening (en dus je maandlasten) relatief lager liggen, maar daarnaast kun je ook een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen afsluiten. De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,15%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,50%.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Vogelhof
Foto: Vogelhof
Foto: Vogelhof

Maak kennis met de makelaars!

We verklapten het al: je kunt aanstaande woensdag kennismaken met de makelaars én de wijk waar Vogelhof wordt gebouwd. Het inloopevent is op 8 juli en duurt van 17.30 tot 19.30 uur. Er zijn verschillende tijdslots waarvoor je je kunt inschrijven met maximaal twee personen, dus wacht niet te lang. Handig om te weten: na afloop van het inloopevent krijg je een uitgebreide brochure mee over Vogelhof, zodat je later op je gemak alle informatie nog eens kunt lezen.

Heb je interesse in Vogelhof? Via de oranje button hieronder schrijf je je direct in voor het inloopevent op 8 juli.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vogelhof. Meer over Vogelhof ontdekken?

Vogelhof

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.