Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groen én heel centraal: dit is waarom je wilt wonen in nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie

Aangeboden door Brecheisen Makelaars 21 september 2020

Wonen in een groene omgeving, maar dan wel met alle voorzieningen van de stad dichtbij? Dat willen we allemaal wel! En het kan binnenkort ook, namelijk in nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie. De eerste 167 woningen zijn nu in de verkoop. Benieuwd wat wonen in dit gloednieuwe stadskwartier straks zo fijn maakt? Wij zetten vijf redenen voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wonen op tien minuten wandelen van de binnenstad

Nieuwbouw-De-Nieuwe-Defensie-vogelvlucht-HR (2)
Foto: De Nieuwe Defensie

Als je het fijn vindt om vlakbij de gezellige binnenstad van Utrecht te wonen, zit je in De Nieuwe Defensie helemaal op je plek. Het nieuwe stadskwartier wordt gebouwd aan de oevers van het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op slechts tien minuten wandelen van de binnenstad. Pak je de fiets, dan ben je zelfs maar zes minuten onderweg naar het centraal station.

Veel verschillende woningtypes

Foto: De Nieuwe Defensie
Foto: De Nieuwe Defensie
Foto: De Nieuwe Defensie

Of je nu een huis zoekt met veel ruimte of juist wat knusser woont: in dit nieuwbouwproject kan het allemaal. Zo zijn er al huizen met een oppervlakte vanaf 67 vierkante meter, maar kun je ook kiezen voor woningen die meer dan 200 vierkante meter groot zijn. Er zijn verschillende woningtypen beschikbaar. Afhankelijk van jouw wensen kun je onder meer wonen in een appartement, benedenwoning met tuin of zelfs een heel ruim penthouse. Ook de prijzen voor de woningen lopen erg uiteen en variëren van €373.000 voor een tweekamerappartement met tuin tot €1.400.000 voor een penthouse met vijf kamers en een tuin.

De Nieuwe Defensie krijgt in totaal 600 woningen, verspreid over verschillende kwartieren met ieder hun eigen uitstraling.

Lekker duurzaam: groene en autoluwe woonwijk

Nieuwbouw-De-Nieuwe-Defensie-Majoorskwartier-Generaalskwartier HR
Foto: Generaalskwartier De Nieuwe Defensie

Wie duurzaamheid belangrijk vindt, zal heel prettig wonen in De Nieuwe Defensie. De nieuwbouwwijk wordt namelijk gebouwd volgens de principes van gezond stedelijk wonen. Dat zie je terug in de duurzame maatregelen die genomen zijn, zoals gasloos wonen, groene daken en het installeren van zonnepanelen. Daarnaast woon je hier letterlijk tussen het groen, want in de openbare ruimten, binnentuinen en galerijen van het project vind je straks volop beplanting. Dat ziet er niet alleen heel tof uit, maar helpt ook nog eens bij het vergroten van de biodiversiteit. Ook heel fijn aan De Nieuwe Defensie: de woonwijk wordt autoluw.

Je raakt niet uitgekeken

Nieuwbouw-De-Nieuwe-Defensie-Admiraalskwartier HR
Foto: Admiraalskwartier De Nieuwe Defensie

Kies je voor wonen in dit stadskwartier dan krijg je het geweldige uitzicht er gratis en voor niets bij. Vanuit diverse woningen heb je vrij uitzicht over onze mooie stad en het Merwedekanaal: hoe leuk is dat?! Daarnaast is het ook mogelijk om een woning te betrekken met uitzicht op de groene binnentuin.

De online verkoop is begonnen

Nieuwbouw-De-Nieuwe-Defensie-Kolonelskwartier HR
Foto: Kolonelskwartier De Nieuwe Defensie

Zie jij jezelf al helemaal in deze nieuwe wijk wonen? Dan hebben we goed nieuws voor je: de verkoop van 167 woningen uit de eerste twee blokken (1A en 2) is inmiddels begonnen. De oplevering van blok 1A is voorzien voor eind 2022 en van blok 2 voor eind 2023.

Meer weten? Via de oranje button hieronder ga je direct naar de website van De Nieuwe Defensie.

Bij dit nieuwbouwproject zijn twee makelaars betrokken, namelijk Brecheisen Makelaars (u[email protected]/030 233 1134) en Movesby ([email protected]/ 030 799 7173).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brecheisen Makelaars. Meer over Brecheisen Makelaars ontdekken?

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.