5x nieuwbouwappartementen die binnenkort van jou kunnen zijn

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 9 november 2018

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement in Utrecht? Stop waar je mee bezig bent! We hebben zojuist een mooie lijst binnengekregen met appartementen die binnenkort van jou kunnen zijn. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Cascade in Leidsche Rijn 

Cascade Beumer Utrecht

De Cascade is een complex dat bestaat uit negentig appartementen. Het ligt op twee minuten afstand van station Utrecht Terwijde en op zes kilometer van de binnenstad van Utrecht. Je vindt er lofts, stadswoningen, appartementen en penthouses die tussen de 60 m² en 241 m² groot zijn. De appartementen worden verkocht vanaf €282.000,- v.o.n. Meer weten? Kijk op de website van De Cascade.

Beumer Garantiemakelaars makelaars

nu gesloten08:30 - 17:30

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

Greenville in Leidsche Rijn 

Greenville Beumer Utrecht

Greenville ligt in het centrum van Leidsche Rijn, op loopafstand van de winkels, horeca en andere voorzieningen. Maar ook de binnenstad van Utrecht is vlakbij, want na een aangename fietstocht van 15 minuten sta je op de Neude. De verkoop van de tweede en laatste fase van Greenville is gestart. Het aanbod bestaat uit zestien appartementen, negen meerlaagse stadswoningen en zeven terrasappartementen met grote buitenruimtes. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 60 m² tot 185 m² en de prijzen beginnen bij €279.500,- v.o.n. Heb je interesse in de appartementen? Schrijf je dan snel in. De online verkoop sluit maandag 12 november 2018 om 12.00 uur. 

Goudestein in Zuilen

Goudestein Beumer Utrecht

Het appartementencomplex Goudestein ligt aan de Vecht in Zuilen. Er komen eenendertig huurappartementen op de markt met een woonoppervlakte die uiteenloopt van circa 69 m² tot aan 90 m². Het gaat om huurwoningen in de vrije sector en de verhuur is al gestart. De appartementen zijn te huur vanaf €1.140,- per maand exclusief servicekosten. Interesse? Schrijf je in en kom langs. Dat kan iedere donderdag tot 13 december 2018 tussen 15.00 en 16.00 uur.

The Nature in Leidsche Rijn

The Nature Beumer Utrecht

In Utrecht Terwijde staan tweeënvijftig appartementen te koop. Het aanbod van The Nature bestaat uit twee- en driekamerappartementen van 48 m² tot 73 m² woonoppervlakte en penthouses van 92 m² tot 116 m² woonoppervlakte. De verkoop is al gestart, maar je kunt je nog inschrijven. Verkoopprijzen starten bij € 223.500 en lopen op tot € 542.700 v.o.n.

Hooge Steenen in Leidsche Rijn

Hooge Steenen Beumer Utrecht

Hooge Steenen ligt aan de oostkant van Leidsche Rijn Centrum en dus het dichtst tegen de oude stad van Utrecht aan. Via de Vleutensebaan fiets je in tien minuten naar de levendige, oude binnenstad. In Hooge Steenen komen vijftien appartementen van circa 80 m² tot 105 m² groot en drie penthouses met een woonoppervlakte van 100 m² tot 150 m². De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De prijzen lopen uiteen van €300.000 tot €700.000 v.o.n. Inschrijven is nog niet mogelijk, maar aanmelden wel. Laat je mailadres achter en je ontvangt een alert zodra de datum bekend is waarop de inschrijving opent.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶