Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Utrechtse nieuwbouwprojecten waar je binnenkort kunt wonen

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 4 juni 2020

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in (of vlakbij) onze stad? Wij hebben vijf Utrechtse nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet die te koop zijn of binnenkort in de verkoop gaan. Zit jouw ideale nieuwbouwwoning er niet tussen? Meld je dan aan voor de Nieuwbouw Update van Beumer Garantiemakelaars en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste projecten!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Florijn

Florijn Beumer Garantiemakelaars
Foto: Florijn

Wil je wonen in het groen, maar wél dichtbij de stad? Dan is Florijn iets voor jou! Met Park Leeuwesteyn om de hoek en de royale groenstroken langs het Amsterdam-Rijnkanaal voor de deur woon je hier midden in het groen. Je wandelt ook zó naar Leidsche Rijn Centrum en binnen een kwartier fietsen sta je in hartje Utrecht.

De laatste beschikbare woningen zijn allemaal vrijwel uniek. De woonoppervlakten variëren van 178 m² tot 221 m²: ruimte genoeg, dus! Woon je graag in een groot appartement? Dan bof je, want ‘het penthouse’ staat nog te koop. Dit is een heerlijk appartement van 97 m2 met twee slaapkamers. Goed om te weten: alle woningen zijn duurzaam gebouwd. Prijzen variëren tussen de € 465.000,- en € 855.000,- v.o.n.

Bekijk meer informatie en het aanbod op de website.

Hart van de Meern

Hart van de Meern Beumer
Foto: Hart van De Meern

Hart van De Meern ligt – zoals de naam al doet vermoeden – niet in Utrecht, maar is wat ons betreft zeker het vermelden waard! Op een uniek en historisch plekje, tegenover de kerk in het dorp, worden 57 eengezinswoningen en elf appartementen gerealiseerd. Iedere woning is nét even anders. Zo variëren de oppervlakte en oriëntatie van de tuin, en kun je ook kiezen of bijvoorbeeld graag in het hart, aan het water of aan het park wilt wonen. Winkelcentrum Mereveldplein is op fietsafstand en restaurants liggen om de hoek. Bovendien ben je met de auto of bus ook zo in de Utrechtse binnenstad.

De verkoop van dit project start aan het eind van het tweede kwartaal van 2020. Schrijf je in op de website en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De Veiling

De Veiling Beumer
Foto: De Veiling

In de Veiling woon je in een gloednieuwe woonbuurt in ’t Zand. Op dit voormalig veilingterrein worden 129 grondgebonden woningen en twintig ruime appartementen gerealiseerd. Ga je hier wonen, dan zijn Leidsche Rijn Centrum, winkelcentrum Terwijde, het Máximapark, sportscholen, onderwijs en het openbaar vervoer allemaal vlakbij. Handig!

De bouw van fase 1, bestaande uit 64 grondgebonden woningen en acht appartementen is op dit moment in volle gang. De bouw van de overige fases gaat ook binnenkort starten. Goed nieuws als je op zoek bent naar een ruime woning: je kunt nog een appartement met een woonoppervlakte van 120 m² bemachtigen. Liever een grondgebonden woning? Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar, waaronder een mooie eengezinswoning (vanaf 126 m2 woonoppervlak, koopsom vanaf € 446.000,- v.o.n.)

Bekijk meer informatie en het aanbod op de website.

Hooge Steenen

Hooge Steenen Beumer
Foto: Hooge Steenen

De bouw van de prachtige huizen van project Hooge Steenen gaat nog vóór deze zomer van start. Je woont hier heerlijk centraal: in de nieuwe woonwijk Utrecht Nieuw Oost, aan de oostkant van Leidsche Rijn Centrum en dus dicht tegen de oude stad van Utrecht aan. Via de Vleutensebaan fiets je in tien minuten naar de binnenstad, of je neemt de Dafne Schippersbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Hooge Steenen bestaat uit 57 karakteristieke herenhuizen, vijftien appartementen en drie penthouses. Alle appartementen en penthouses zijn reeds verkocht, maar gelukkig er zijn nog een paar herenhuizen te koop. Ben jij op zoek naar een woning met veel leefruimte? Stop dan maar met zoeken, want er zijn nog herenhuizen beschikbaar met een woonoppervlakte van maar liefst 180 m² of zelfs meer! De unieke indeling, de 4,20 meter hoge plafonds en het statige karakter maken dit project een geweldige plek om te wonen. Prijzen variëren van € 725.000,- tot € 835.000,- v.o.n.

Is je interesse voor Hooge Steenen gewekt? Schrijf je dan in via de website of neem direct contact op met Beumer Nieuwbouw door te bellen naar 030-6776000.

De Cascade

De Cascade Beumer
Foto: De Cascade

Wil je koste wat kost in Utrecht wonen, maar lukt het je niet een woning in de binnenstad te bemachtigen? Dan is De Cascade misschien wel wat voor jou. Station Terwijde ligt op slechts twee minuten lopen en vanaf daar ben je in zes minuten op Utrecht Centraal. Liever op de fiets? Dan sta je binnen een kwartiertje in de binnenstad.

De Cascade heeft een verrassend mooie binnentuin en door de licht genuanceerde gevelsteen lijkt het zelfs een tikje mediterraans. Rondom de binnentuin en aan het water komen negentig nieuwbouwappartementen en stadswoningen. Ga je voor een loftappartement met tuin, een appartement met groot balkon of een penthouse met schitterende buitenruimte? Wat je ook kiest, je zal hier heerlijk wonen! Prijzen lopen uiteen van € 283.000,- tot € 1050.000,- v.o.n. De verkoop start op 9 juni.

Schrijf je in via de website en zorg dat je de start van de verkoop niet mist!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beumer Garantiemakelaars. Meer over Beumer Garantiemakelaars ontdekken?

Beumer Garantiemakelaars makelaars

Vandaag gesloten

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.