Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x nieuwbouwprojecten die binnenkort in de verkoop of verhuur gaan

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 28 februari 2019

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht? Stop waar je mee bezig bent! We hebben vijf nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet waar binnenkort véél mooie huizen in de verkoop en verhuur gaan. Zit jouw ideale nieuwbouwwoning er niet tussen? Meld je dan aan voor de Nieuwbouw Update van Beumer Garantiemakelaars en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste projecten. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Leeuweplaats 

Leeuweplaats Utrecht

In het verlengde van deze populaire wijk Oog in Al, wordt de nieuwe woonbuurt Leeuwesteyn gebouwd. Binnenkort gaan hier veel nieuwe woningen in de verkoop voor mensen met een dikke en iets minder dikke portemonnee. Leeuwesteyn heeft een typisch Utrechts karakter, een intieme binnenplaats, prachtige doorkijkjes en Art Deco architectuur met een moderne twist. De locatie is misschien nog wel het allermooiste: met vijftien minuten fietsen zit je op het terras op de Neude. Op 28 maart 2019 start de online verkoop en op 2 april is er een informatiebijeenkomst. De prijzen lopen uiteen van €220.750,- tot €719.000,- v.o.n. Kijk voor meer informatie de website van nieuwbouwproject Leeuweplaats.


Meer over Beumer Garantiemakelaars ontdekken?

Beumer Garantiemakelaars makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars
 

DSL24 Utrecht

DSL24 Utrecht

Hoograven is hot! Dat komt niet alleen doordat het een wijk is die lekker dichtbij het centrum ligt en toch dorps aandoet. Het komt ook doordat er steeds meer handige en leuke voorzieningen komen én mooie plekken om te wonen. Waar voorheen de Ariënsschool zat, vind je straks acht ruime en duurzame appartementen. De appartementen van project DSL24 zijn gebouwd met circulaire materialen en alle installaties in het pand zijn zo duurzaam als het maar kan. Iedere woning heeft een eigen buitenruimte die tussen de 25 en 50 vierkante meter groot is. Wil jij wonen in een authentiek huis, maar wel zo duurzaam mogelijk? Dan ben je hier helemaal op je plek! De verkoop start op donderdag 14 maart 2019. Prijzen lopen uiteen van €387.500,- en €430.000,-. Kijk voor meer informatie op de website van nieuwbouwproject DSL24.

BU31 Utrecht

BU31 Utrecht Beumer

Met het Griftpark om de hoek en de binnenstad van Utrecht in je achtertuin, woon je in BU31 Apartments op de eerste rij in Utrecht Noordoost. Aan de Van Esveldstraat worden momenteel 46  twee- en driekamerappartementen gebouwd tussen de 47 tot 59 m2 groot. Het complex krijgt een stoere en robuuste uitstraling, dus als je ‘op stand’ wilt wonen in de stad, voel je je hier vast snel thuis. Interesse? Laat het weten aan Beumer Garantiemakelaars, zij houden je op de hoogte!

Hooge Steenen Utrecht

Hooge Steenen Beumer Utrecht

Nog zo’n chic nieuwbouwproject! Project Hoge Steenen ligt aan de oostkant van Leidsche Rijn Centrum, tegen de oude stad van Utrecht aan. Via de Vleutensebaan fiets je in tien minuten naar de binnenstad. In Hooge Steenen komen twee woonblokken met in totaal 57 herenhuizen. De huizen tellen drie of vier woonlagen en het plafond in de woonkamer is wel 4,2 meter hoog! Er zijn herenhuizen van 120 m² groot, maar de meeste huizen hebben een woonoppervlakte van 200 m². Zelfs als je een huis van 250 m² met acht slaapkamers zoekt, slaag je hier. Ook komen er vijftien appartementen van circa 80 tot 105 m² groot en drie penthouses met een woonoppervlakte van 100 tot bijna 150 m². Dit zijn de prijzen:

  • Herenhuizen vanaf €550.000,-
  • Appartementen vanaf € 300.000,- tot €400.000,-
  • Penthouses vanaf €500.000,- v.o.n.

Schrijf je hier in voor nieuwbouwproject Hoge Steenen.

Huren in Haarzicht Vleuten

Haarzicht Beumer Utrecht

Haarzicht Vleuten is één van de betere nieuwbouwprojecten als je tussen stad en platteland wilt wonen.  Op de historische grond naast landgoed Haarzuilens worden 126 eengezinswoningen gebouwd met ieder een eigen uitstraling. Je hoeft hier niet bang te zijn dat jouw woning op die van de buurvrouw lijkt. De huizen verschillen niet alleen in grootte, maar ook in uitstraling. Waar het ene huis een karakteristieke tuitgevel heeft met donkere bakstenen, heeft het andere huis een lichte voorgevel, knusse roederamen en een erker. Het aanbod bestaat uit koop- en huurwoningen. Huurprijzen starten bij € 1.145,- per maand. Hier schrijf je je in voor nieuwbouwproject Haarzicht Vleuten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.