Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x toffe nieuwbouwprojecten waar je binnenkort kunt wonen

Aangeboden door Beumer Garantiemakelaars 20 december 2019

Op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning in ons stadsie? Bof jij even, want wij hebben drie toffe nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet die binnenkort in de verkoop gaan (of zelfs al te koop staan). Zit jouw droomhuis er toch niet tussen? Geen zorgen, dan meld je je gewoon aan voor de Nieuwbouw Update van Beumer Garantiemakelaars. Kun jij lekker achteroverleunen en tóch op de hoogte blijven van de nieuwste projecten. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Hooge Steenen

Hooge Steenen Beumer
Foto: Hooge Steenen

Wonen in een modern appartementencomplex op een toplocatie? Dat kan in nieuwbouwproject Hooge Steenen. De nieuwbouwwijk bevindt zich ten Oosten van Leidsche Rijn Centrum, wat betekent dat het slechts tien minuten fietsen is naar de Utrechtse binnenstad. Ideaal!

Het project bestaat uit twee woonblokken met in totaal 57 luxe herenhuizen en 15 appartementen. Alle appartementen zijn lekker ruim en hebben een woonoppervlakte tussen de 80 en 105 vierkante meter. Daarnaast beschikken ze over een berging in de kelder en een eigen parkeerplaats. Bovendien zijn alle woningen gelijkvloers en hebben ze een terras, balkon of een tuin. De meeste herenhuizen in het complex hebben drie of vier woonlagen en een prachtig hoge vide. De gemiddelde woonoppervlakte is 200 vierkante meter en de plafondhoogte bedraagt maar liefst 4,2 meter.

Meer weten of je direct inschrijven? Dat kan op de website van Hooge Steenen.

Psst… benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten van Beumer Nieuwbouw? Op de website vind je meer informatie. Je kunt Beumer Nieuwbouw ook mailen ([email protected]) of bellen op 030 – 677 6000. Adres: Meerndijk 7, 3454 HM Utrecht

Florijn

Florijn Beumer
Foto: Florijn

Aan de rand van Leidsche Rijn, op een steenworp afstand van het Oeverpark, wordt gebouwd aan de nieuwe woonbuurt Leeuwesteyn. Nieuwbouwproject Florijn wordt straks onderdeel van de buurt. De architect van het complex heeft zich laten inspireren door de art deco stijl en daar een moderne twist aan gegeven. Het resultaat mag er, wat ons betreft, zijn!

Neem je je intrek in dit complex, dan woon je straks met een prachtig uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal en wandel je zo het park in. Daarnaast zijn alle voorzieningen die je nodig hebt om de hoek, want je woont vlak bij Leidsche Rijn Centrum waar je tal van winkels en horecagelegenheden vindt. In de buurt vind je een bioscoop en verschillende scholen. Ook handig: je wandelt zo naar station Leidsche Rijn.

Meer weten of je direct inschrijven? Dat kan op de website van Florijn. De verkoop start aan het eind van Q1 2020.

De Gaarde

de gaarde
Foto: De Gaarde

Appartementencomplex De Gaarde bevindt zich, als enige van de nieuwbouwprojecten uit dit lijstje, even buiten Utrecht. Je vindt De Gaarde vlak bij de A27 in Houten, waardoor je met de auto binnen een kwartier in hartje Utrecht bent. Reis je met het openbaar vervoer, dan ben je zo’n 25 minuten onderweg. Ook fijn: omdat je zo dicht bij de snelweg woont, zijn ook groene gebieden als de Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park De Hoge Veluwe goed bereikbaar.

Dan even over het complex, want daar hoort een bijzonder verhaal bij. De Gaarde bevindt zich namelijk in een voormalig architectenbureau. De zes luxe appartementen die je hier vindt, vallen op door hun moderne design, ruime opzet en door de rondingen in het ontwerp. De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 61 tot 85 vierkante meter. Hier wonen kan vanaf €264.000 v.o.n.

Meer weten of je direct inschrijven? Dat kan op de website van De Gaarde.


Meer over Beumer Garantiemakelaars ontdekken?

Beumer Garantiemakelaars makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Maliebaan 71, Utrecht

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.