Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Modern en ruim wonen in Leidsche Rijn: ontdek meer over Park Avenue tijdens het verkoopevent

Aangeboden door Park Avenue 7 september 2020

Ben je op zoek naar een koopwoning in Utrecht en woon je graag vlakbij winkels en horeca? Wie weet is een woning in nieuwbouwproject Park Avenue dan wel iets voor jou. Het zeer duurzame appartementencomplex wordt gebouwd op een steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum en ligt straks aan het groene Park Leeuwesteyn. De verkoop van Park Avenue is in volle gang en er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar!

Ben je benieuwd of jouw droomappartement ertussen zit? Houd dan een gaatje in je agenda vrij op donderdag 17 september. Die dag organiseert VORM samen met Punt Makelaars namelijk een verkoopevent waarbij je alles te weten kunt komt over Park Avenue.

In het gloednieuwe Park Avenue komen in totaal 55 koopappartementen, verdeeld over zeven verschillende woningtypes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Parkloft op de begane grond, een tussenappartement (op de eerste tot en met de vijfde verdieping) of een penthouse (op de zesde verdieping).

Alle ruimte

Als je het belangrijk vindt om ruim te wonen, is Park Avenue misschien wel iets voor jou. De oppervlakten van de appartementen variëren van circa 76 tot circa 200 vierkante meter! Ruimte genoeg dus voor een kinder- of logeerkamer, een werkruimte of een walk in closet. Heb je een auto? Dan kun je in Park Avenue uiteraard je eigen parkeerplaats kopen in de ondergrondse parkeergarage.

 

Park Avenue
Foto: Park Avenue

Goed voor het milieu en je portemonnee

Doordat Park Avenue (beter dan) energieneutraal wordt gebouwd (EP -0,1), kun je bij het kopen van je woning een duurzaamheidshypotheek afsluiten. Je profiteert daarbij van rentekortingen én je kan meer geld lenen, omdat je duurzaam woont. De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,35%.

Uitgelicht: de hoekappartementen

In Park Avenue komen acht prachtige hoekappartementen, welke zich bevinden op de tweede tot en met de vijfde verdieping. De woonoppervlaktes van deze hoekappartementen variëren van circa 116 vierkante meter tot ongeveer 128 vierkante meter. Alle hoekappartementen hebben een ruime woonkamer met een keuken, drie slaapkamers, een complete badkamer en een apart toilet. Het extra riante balkon van maar liefst twintig vierkante meter grenst direct aan de woonkamer en kijkt uit over het rijkelijke groen van het nieuwe Park Leeuwesteyn.
De hoekappartementen zijn beschikbaar vanaf € 595.000,- v.o.n.

Echt alles om de hoek

Nog een groot voordeel van wonen in Park Avenue: de toplocatie! Leidsche Rijn Centrum met haar leuke winkels, hippe koffiezaken en fijne restaurants ligt op loopafstand en in de buurt vind je ook scholen en gezondheidszorg. Wanneer je zin hebt om toch de oude binnenstad op te zoeken, dan ben je op de fiets slechts vijftien minuten onderweg. Ook het openbaar vervoer en de A2 liggen vlakbij, zodat je binnen no time overal heen kunt.

Park Avenue
Foto: Park Avenue

Meld je aan voor het verkoopevent!

Heb je interesse in Park Avenue en kom je graag meer te weten over het nieuwbouwproject? Meld je dan aan voor het verkoopevent op 17 september 2020. Tussen 16.00 en 18.00 uur ben je welkom op het kantoor van Punt Makelaars om je te laten informeren over het project. Maak via de website een afspraak en kies een tijdslot dat jou uitkomt.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Park Avenue. Meer over Park Avenue ontdekken?

Park Avenue

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.