Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis dat nu te koop staat in Utrecht

Door Janine Guijt 1 januari 2019

Geluk gehad en de Staatsloterij gewonnen? Mooi. Dan heb je nu eindelijk geld om een huis in Utrecht aan te schaffen. Je kunt gaan voor één van de duurste te koop staande huizen: deze woning aan de Huizingalaan, vlakbij Wittevrouwen. Kosten? 3 miljoen.

Ok, het is misschien niet zo heel waarschijnlijk dat je die 30 miljoen echt gewonnen hebt, maar een mens mag dromen, toch? Van 18 kamers (inclusief torenkamertje met fantastisch uitzicht), een grote tuin en een terras aan het water, bijvoorbeeld.

Kantoor? Huis? Of allebei?

Het optrekje aan de Huizingalaan is maar liefst 1.209 vierkante meter groot en stamt uit bouwjaar 1963. ‘Maar.. is het nu een huis óf een kantoor?’, zul je je afvragen als je de foto’s hieronder bekijkt. Antwoord: het pand is een kantoor mét bovenwoning. Heb je altijd al twee keer rollen bij je werkplek vandaan willen wonen? Dan is dit je kans. Nouja, als je die 3 miljoen hebt liggen, natuurlijk.

Kantoren? Appartementen? Zeg het maar!

Je hoeft als koper overigens niet per se in het pand te gaan wonen. Volgens Funda heeft de gemeente Utrecht aangegeven dat het pand ook als volledige kantoorruimte gebruikt mag worden en er bestaat voor de nieuwe koper ook de mogelijkheid om het gebouw om te vormen tot zeven losse appartementen. Hier lees je meer.

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Lees ook:

Hoekhuis Kromme Nieuwegracht

Deze bizarre huizen stonden in 2018 te koop in Utrecht

Onze mond viel afgelopen jaar behoorlijk vaak open van verbazing als we op Funda naar huizen speurde...

adv.