Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nooit meer sleutels zoeken: dit slot opent met je smartphone

Aangeboden door De Sleutelkoning 1 oktober 2019

Zoek jij ook altijd véél te lang naar je sleutels? Gelukkig is er een gloednieuwe oplossing die dat verleden tijd maakt: de Nuki Smart Lock. Dit elektrische deurslot verandert je smartphone in een smart key waarmee je je voordeur automatisch opent én afsluit. En het mooiste is: daarvoor hoef je jouw telefoon niet eens uit je zak te halen!

Sleutel 2.0

Als je een Nuki Smart Lock installeert, opent deze de deur via de app op je telefoon. Dat gebeurt wanneer jouw smartphone in de buurt van het slot komt, maar het is ook mogelijk om de deur op afstand te openen. Handig, want zo kun je gasten binnenlaten als je zelf niet thuis bent.

Ben je liever niet afhankelijk van je smartphone, dan zijn er ook andere mogelijkheden om de deur te openen of sluiten. Zo kun je een elektronische pas meedragen (de zogenaamde ‘Fob’) of een speciaal toetsenbordje monteren waarop je een cijfercode invoert om de deur te openen of sluiten. In de video hieronder wordt het allemaal uitgelegd:

Superveilig systeem

Misschien denk je nu: “Handig, zo’n Smart Lock, maar eh… hoe betrouwbaar is dit?” Goed om te weten, is dat de veiligheidsnormen van Nuki vergelijkbaar zijn met die van internetbankieren. Simpel gezegd houdt dit in dat alle data die wordt uitgewisseld tussen jouw Nuki-app en het slot volledig veilig wordt verzonden. Voor hackers hoef je dus niet bang te zijn!

Tekst gaat verder onder de foto

Nuki Sleutelkoning
Foto: Nuki Smart Lock, via De Sleutelkoning

Twee linkerhanden? Geen probleem

Geen zin om een nieuw slot te installeren? Bof jij even, want de Nuki Smart Lock is zó geplaatst. Het elektrische slot wordt aan de binnenzijde van de deur op een bestaand slot gemonteerd en is binnen drie minuten klaar voor gebruik. En daar hoeft geen schroef of boor aan te pas te komen.

Wil je meer weten over de Nuki Smart Lock? Op naar Sleutelkoning Chris Dusschoten. In zijn sleutelwinkel aan de Wittevrouwenstraat kun je met eigen ogen zien hoe dit slimme slot werkt en of het iets voor jou is. Uiteraard kun je dan ook antwoord krijgen op al je vragen.


Meer over De Sleutelkoning ontdekken?

De Sleutelkoning klusbedrijven

Geopend08:30 - 18:00

Wittevrouwenstraat 20, Utrecht

Bekijk meer:klusbedrijven

Lees ook: 

De Sleutelkoning

Buitengesloten? Sleutelkoning Chris geeft advies waar je écht iets aan hebt

Daar sta je dan: voor je eigen huis, maar zonder sleutel om binnen te komen. Want die heb je per ong...

Chris is de Sleutelkoning van Utrecht: ‘Sleutels zouden best wat meer liefde mogen krijgen’

Je voordeur openen zonder sleutel: het kan en zo werkt het

Zo raak je je sleutels never-nooit-niet meer kwijt: tips & gadgets van een pro

adv.