Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel bij zijn: in dit toffe nieuwbouwproject staan nog een paar hele ruime herenhuizen te koop

Aangeboden door Vogelhof 5 oktober 2020

Ben je op zoek naar een koopwoning in Utrecht en hecht je veel waarde aan ruimte? Een tip van ons: het duurzame nieuwbouwproject Vogelhof. Er zijn nog meerdere riante herenhuizen te koop. Met een breedte van 7,3 meter en oppervlakten van minstens 158 vierkante meter zijn deze woningen voor Utrechtse begrippen erg ruim. Benieuwd naar wonen in Vogelhof? Op donderdag 8 oktober is er een coronaproof inloopevent waarbij je meer te weten komt.

Voor we je meer vertellen over het nieuwbouwproject ben je vast razend benieuwd naar de locatie ervan. Vogelhof wordt gebouwd in het toekomstige Park Leeuwesteyn: pal naast het Amsterdam-Rijnkanaal en Leidsche Rijn Centrum. Dat betekent dat je in een groene omgeving woont, maar dan wél met winkels, horeca en het openbaar vervoer vlakbij!

Ruim wonen en veel speelruimte voor kinderen

Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse woningtypen die te koop staan in Vogelhof. Zoals we al verklapten, zijn de extra brede herenhuizen uniek. Prijzen voor de herenhuizen beginnen vanaf €608.000,-.

Als je kiest voor wonen in Vogelhof heb je niet alleen binnenshuis veel ruimte, maar krijg je ook toegang tot een gezamenlijke, afgesloten binnentuin. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je kinderen: zij kunnen hier onbezorgd buitenspelen.

Tekst gaat verder onder de foto

Vogelhof
Foto: Vogelhof

Winkels, scholen en restaurants vlakbij

Een groot pluspunt van wonen in Vogelhof is de centrale locatie. Doordat Leidsche Rijn Centrum op een steenworp afstand ligt, zijn winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg vlakbij. Moet je regelmatig reizen naar andere steden? Station Utrecht Leidsche Rijn is dichtbij en met de auto zit je zo op de A2. Dankzij de Dafne Schippersbrug is ook het knusse centrum van Utrecht snel te bereiken.

Tekst gaat verder onder de video

Maak kennis met de makelaar

Zie jij jezelf al helemaal wonen in Vogelhof? Dan mag je het inloopevent op donderdag 8 oktober niet missen! Tijdens het event maak je kennis met de makelaar en de ontwikkelaar en kun je hun al je vragen stellen. Een barista zorgt ondertussen voor lekkere koffie én na afloop krijg je een handige brochure mee naar huis. Wil je erbij zijn? Via deze link meld je je direct aan. Fijn om te weten: er wordt gewerkt met verschillende tijdsloten, zodat het event helemaal coronaproof kan verlopen.

Meer weten over het nieuwbouwproject Vogelhof? Via de oranje button hieronder ga je naar de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vogelhof. Meer over Vogelhof ontdekken?

Vogelhof makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.