Huis kopen in Utrecht? Bij Jerry kun je terecht voor persoonlijk hypotheekadvies

Aangeboden door Finzie Utrecht Centrum 3 april 2019

Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen of al een eigen woning bezit: het afsluiten van een hypotheek brengt vaak flink wat vragen met zich mee. Ben je de weg een beetje kwijtgeraakt in het woud van ingewikkelde financiële termen? Hoog tijd om hulp in te schakelen! Wij gingen langs bij Finzie Centrum Utrecht en spraken met financieel coach Jerry Muller over hoe hij mensen bijstaat bij hun zoektocht naar de beste hypotheek.

Op je gemak

“Financiële beslissingen zorgen vaak voor onzekerheid en onduidelijkheid, en daarom vind ik het heel belangrijk om klanten eerst op hun gemak te stellen,” vertelt Jerry. Het kiezen van een passende hypotheek vraagt om grondige kennis over de mogelijkheden die er zijn, en dat is precies waar hij toekomstige huizenkopers bij helpt. Bovendien neemt hij hiervoor graag de tijd: “Soms ben ik wel twee uur lang in gesprek met klanten. Ik vind het belangrijk dat ik mensen met mijn advies goed kan informeren.”

Tekst gaat verder onder de foto

Lekker geregeld

Maar waarom zou je nu juist hypotheekadvies willen inwinnen bij Finzie? Daarover hoeft Jerry niet lang na te denken: “Finzie is een onafhankelijke hypotheekadviseur, waardoor we bij bijna alle geldverstrekkers terechtkunnen.” Daarnaast betaal je voor een hypotheekadvies bij Finzie een hele scherpe prijs. Voor dit bedrag dat je eenmalig besteedt, neemt de hypotheekadviseur je al het werk uit handen. “Ik schrijf dan het advies, doe de inventarisering en zorg ervoor dat alle documenten bij de bank terechtkomen,” somt Jerry op. Fijn, want dat bespaart jou veel tijd én moeite!

Zit ik nog wel goed?

Nog zo’n fijne service die Finzie biedt, is de Best Uit Garantie. Met behulp van een slimme bot houdt Finzie continu bij of jouw hypotheek nog steeds de beste optie voor jou is. Blijkt nu dat je goedkoper uit kan zijn? Dan krijg je daarvan direct een melding. Je kunt, behalve je hypotheek, trouwens ook je verzekeringen door Finzie laten monitoren. Handig!

Gratis eerste gesprek

Ga jij binnenkort een eigen huis te kopen en kun je wel wat advies gebruiken bij het afsluiten van de hypotheek? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Jerry voor een adviesgesprek. Het eerste gesprek is altijd helemaal gratis; niets te verliezen dus! Check snel de aanbieding hieronder en ontdek hoe Finzie jou kan helpen:

Finzie Utrecht
Topper

Gratis adviesgesprek over je hypotheek

- Geldig t/m 30 apr 2019


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Finzie Utrecht Centrum. Meer over Finzie Utrecht Centrum ontdekken?

Finzie Utrecht Centrum

zakelijke dienstverleners

Lucasbolwerk 6 , Utrecht

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.