Handen uit de mouwen: 5 x deze kluswoningen staan te koop in Utrecht

Door Nare Hovanisyan 25 oktober 2018

Draai jij je hand niet om voor het slopen van een muurtje, het leggen van een nieuwe vloer of het aanleggen van de elektriciteit? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis in een huis waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Deze is voor alle Handige Harry’s: vijf kluswoningen die op dit moment te koop staan in Utrecht.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Een tuin rondom

Een groene tuin rondom de woning, een vrijstaande stenen berging en zes kamers: je krijgt het allemaal bij deze vrijstaande kluswoning. Ja ja, het valt niet te ontkennen: de woning is zeer gedateerd en er moet heel wat gebeuren voordat je erin kan, maar wij zien er zeker potentie in. Check de foto’s maar.

Likje verf hier en daar

Deze woning in Elinkwijk is nogal verouderd en kan zeker wel een make-over gebruiken. Maar wij zijn van mening dat je met nieuwe tegels in de badkamer, keuken en wc en een likje verf hier en daar al een heel eind komt. Hup, stroop die mouwen maar vast op!

Werk aan de winkel

Wie niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, kan in zijn handjes wrijven. Bij deze woning/winkelpand in de levendige wijk Lombok moet je namelijk helemaal vanaf nul beginnen. Een ware klusser ziet daar alléén maar mogelijkheden: een uitgelezen kans het geheel naar eigen wens en smaak te verbouwen.

Heerlijk klushuis

Wij zijn fan van deze woning in de Tuinwijk. Waarom? Nou, het bevindt zich in een rustige omgeving én je bent op een paar minuten fietsafstand verwijderd van de stad. Wat ons betreft is het er dus heerlijk wonen. Daarnaast denken wij dat je van deze ruime eengezinswoning zomaar iets heel moois kunt maken. Maar daar moet je wel eerst even keihard voor aan de bak. Kriebelen je klushanden al? Voor €439.000,- is dit huis van jou. 

Klushuis in het Tolsteeg

Wonen in de populaire Tolsteeg? Om de hoek bij het Ledig Erf? Op steenworp afstand van het Smaragdplein? Ja? Dan is deze ruime 6-kamer woning iets voor jou. Er moet natuurlijk nog een heleboel gebeuren aan deze kluswoning. Maar hey! Dan heb je ook wel wat. Een likje verf hier en daar, een moderne keuken erin, nieuwe tegels in de wc en klaar is je klushuis. Lijkt dit je wat? Voor €235.000 is ‘ie van jou!

Lees ook:

Binnenkijken bij Elke Utrecht

Elke studeert in hartje Utrecht maar woont op de Uithof: ‘De ligging is perfect!’

Als je in hartje Utrecht studeert zou je denken dat het fijn is om ook in hartje Utrecht te wonen. M...

 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.