Easy-peasy: in drie stappen ontwerp je je eigen keuken

Aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht 9 augustus 2017

Een keuken ontwerpen. Klinkt als iets ingewikkelds waar een interieurspecialist aan te pas moet komen, maar niets is minder waar. In de 3D KeukenCreator van Keukenloods.nl design je je droomkeuken in drie stappen.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stap 1: Bepaal je ruimte

Als eerste bepaal je jouw keukenruimte. Heb je een kleine keuken of heb je juist zeeën van ruimte? In de 3D KeukenCreator kun je de exacte vorm en maten van de ruimte waar straks jouw droomkeuken kunt opgeven. Bovendien kun je de positie van deuren en ramen precies aangeven. Het digitaal verschuiven van de wanden, vloeren en obstakels is ook zo gepiept.

Stap 2: Kies de opstelling

Vervolgens kun je de opstelling van de keuken bepalen. Wordt het een hoekkeuken, T-vormige keuken, of heb je altijd al gedroomd van een keukeneiland? Alle opstellingen zijn mogelijk, dus leef je vooral uit. Daarna mag je aan de slag met kleur, reliëf, grepen, plinten en het werkblad van je keuken.

Stap 3: Aan de slag met apparatuur en licht

De volgende stap is het plaatsen van inbouw- en vrijstaande apparatuur. Zo kun je zelf al beslissen welk soort apparatuur je in je nieuwe keuken wil. Het is handig om rekening te houden met – zoals dat in de keukenwereld heet – de ‘werkdriekhoek’: de afstand tussen kookplaat, koelkast en spoelbak. Tip: om je keuken gebruiksvriendelijk te maken is het verstandig om de afstand tussen die drie punten niet te groot te maken.

Om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten kun je ook verlichting en andere decoraties aanbrengen in je virtuele keuken.

Klinkt als een eitje toch? Wil je ook aan de slag met de 3D KeukenCreator? Dat kan hier.

Keukenloods.nl Utrecht speciaalzaken

nu gesloten09:30 - 17:30

Europalaan 95 B, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.