Droomhuis gezocht? Deze website wil je kennen als je een woning zoekt

Aangeboden door Gusto Casa 13 juni 2019

Online platformen waarop je Utrechtse koophuizen vindt, zijn er genoeg. Maar een platform waar jij als zoeker kunt aangeven wat jouw wensen zijn, zodat verkopers jou kunnen benaderen: dat is uniek. Sinds kort kan het op de website van makelaarskantoor Gusto Casa. Oprichter en makelaar Lindy Hendriks legt graag uit hoe het werkt.

Meld je gratis aan als zoeker

Lindy beschrijft de dienst die Gusto Casa biedt als een ”omgekeerd Funda”. Waar je als koper normaal zelf het web afstruint op zoek naar een geschikt huis, vergroot je als zoeker bij Gusto Casa de kans dat verkopers naar jou toekomen. Je registreert je met jouw e-mailadres, waarna je op ‘nieuwe advertentie’ klikt om er direct een aan te maken. Wanneer jij een advertentie aanmaakt als woningzoeker, geef je hierin al je wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan het type woning dat je zoekt, jouw ideale locatie en je budget. Daarnaast is er ruimte om jezelf voor te stellen. Verkopers met een woning die aansluit op jouw wensen kunnen vervolgens gratis contact met je opnemen.

Als eerste op de hoogte

Behalve opvallen bij verkopers, biedt een profiel als zoeker bij Gusto Casa meer voordelen. Wanneer je bent ingeschreven als zoeker, kan Lindy het direct laten weten wanneer een passende woning in de verkoop komt. Zo ben jij als een van de eersten op de hoogte en maak je dus meer kans op het vinden van je droomhuis! In deze woningmarkt moet je creatief zijn. “Ik ga zelf heel actief op zoek, waardoor ik het al meerdere keren voor elkaar kreeg om huizen aan te kopen voordat ze op Funda kwamen”, vertelt Lindy. “Ik merk dat er mensen zijn die het ook erg prettig vinden om hun woning niet aan te melden op Funda, maar heel gericht voor een bepaalde prijs bereid zijn hun woning te verkopen. Zo hoeft de woning niet in de Funda-etalage, hoeft er niet opgeruimd te worden en weten verkopers direct wat het budget is voor de volgende woning.”

Handig voor verkopers

Behalve voor kopers is de dienst die Gusto Casa biedt ook handig voor verkopers. “Als jij overweegt om je woning te verkopen, kun je gemakkelijk opzoeken wie jouw huis eventueel zou willen kopen. En je ziet meteen wat iemand voor een bepaalde woning wil bieden”, legt Lindy uit.

Ben je op zoek naar je droomhuis in Utrecht? Tijd om een zoekersprofiel aan te maken bij Gusto Casa! Klik op de oranje button hieronder om direct naar de website van het makelaarskantoor te gaan.

Pssst… Aan de Oudenoord is onlangs een heel fijn appartement in de verkoop gekomen. Ideaal voor starters, beleggers en ouders met studerende kinderen. Bekijk de woning hier.

Hier lees je meer over Gusto Casa: 

Huizen aankopen voor ze op Funda staan? Het lukt deze Utrechtse makelaar

Waar in Utrecht ze ook moet zijn: vanuit haar knusse kantoor aan de Amsterdamsestraatweg is makelaar...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa makelaars

Nu gesloten08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.