Dit zijn de vijf duurste huizen die nu te koop staan in Utrecht

Door Nare Hovanisyan 7 november 2018

Soms dromen we ervan om een miljoen euro op onze rekening te hebben staan. Want oh, wat zouden we ongelofelijk veel leuke dingen kunnen doen met dat geld! Een mooie reis maken, een steengoed feest geven, een groot huis kopen in Utrecht… Helaas helpt één blik op Funda ons uit deze laatste droom, want hell no dat je aan een miljoen euro genoeg hebt voor een van deze koopwoningen in Utrecht…

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tien kamers en een groen uitzicht

We beginnen met de goedkoopste woning uit dit lijstje. Er hangt natuurlijk nogal een prijskaartje aan dit enorme huis, maar dan heb je ook wel wat… Tien(!) kamers, een prachtig groen uitzicht en het centrum van Utrecht op 15 minuten afstand! Dat klinkt niet verkeerd, toch? Er moet nog wel het een en ander gebeuren aan de wat gedateerde woning, maar dat is zó gefikst: een nieuwe vloer erin, een likje verf hier en daar en klaar is Kees!

Groot wonen aan de Oudegracht

Ook helemaal niet verkeerd: je dag beginnen met je voeten in de Oudegracht. Dat kan als je in dit enorme grachtenpand gaat wonen. Wat je verder krijgt? Héél veel ruimte, mooie oude details, en een rustige woonplek in het centrum. Ook heel bijzonder: doordat de woning onder de Oudegracht doorloopt, beschik je ook nog eens over een eigen garage voor twee auto’s. Hoe chill?!

Enorm herenhuis aan de Maliebaan

De derde woning uit ons lijstje is dit gigantische herenhuis aan de Maliebaan met maar liefst vier verdiepingen, acht slaapkamers en een heerlijke achtertuin. Er moet heel veel gebeuren voordat je erin kunt. Maar mán, wat kun je hier een paleisje van maken… Tenminste als je effe twee miljoen uit je mouw kunt schudden.

Luxe villa aan het Oorspronkpark

Foto: Funda

Wauw, dat is onze eerste gedacht bij het zien van deze woning. Deze luxe villa is niet alleen een plaatje om te zien, maar heeft ook nog eens een fijne ligging met alle stadse voorzieningen op loop- en fietsafstand. Dat is wel heel comfortabel wonen als je het ons vraagt! Waar we minder comfortabel van worden is het prijskaartje dat eraan hangt.

Gigantische villa voor drie miljoen

We sluiten dit lijstje af met de duurste woning die momenteel te koop staat in Utrecht. Deze gigantische villa is er één met enorm veel mogelijkheden: je kunt er wonen, werken en leven. Aan ruimte geen gebrek. Lijkt het je wat? Voor drie miljoen is ‘ie van jou… Of droom lekker weg bij het bekijken van de foto’s.

Lees ook:

Kluswoningen utrecht

Handen uit de mouwen: 5 x deze kluswoningen staan te koop in Utrecht

Draai jij je hand niet om voor het slopen van een muurtje, het leggen van een nieuwe vloer of het aa...
Astrid binnenkijken bij Utrecht

Binnenkijken bij Astrid: ‘Ik kan mijn luik dichtgooien en er is niemand die naar binnen kan komen’

Astrid woont sinds vorig jaar juli in een ruime woning in de rustige woonwijk Oog in Al. Ze woont er...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.