Dit zijn de drie goedkoopste huizen die nu te koop staan in Utrecht

Door Anne-Meike van den Berg 12 december 2018

Het is nog steeds gekkenhuis (ha-ha) op de Utrechtse huizenmarkt. Toch hebben wij drie lichtpuntjes gevonden: huizen die op dit moment te koop staan voor minder dan 2,5 ton. Of er echt helemaal geen goedkopere opties zijn…? Jawel, maar dat zijn appartementen, (studenten)kamers of garageboxen. Zoek je een woonhuis, dan zijn dit de drie goedkoopste opties op dit moment.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kluswoning

Op nummer drie, met een vraagprijs van €225.000,-, staat deze kluswoning aan de Bethlehemweg. De locatie in de rustige buurt Pijlsweerd is top: je zit vlakbij de stad en de gezellige Amsterdamsestraatweg. Er moet wel behoorlijk wat aan de woning gebeuren, maar dan heb je wel een fijne plek die helemaal naar jouw smaak is.

In Zuilen

Op nummer twee: een klein maar fijn huis in het populaire Zuilen, mét een tuintje. Ook voor dit huis geldt dat het behoorlijk is verouderd en dus wel een opknapbeurt kan gebruiken. Heb jij twee rechterhanden? Dan is dit een topproject voor jou!

Het goedkoopste ‘huis’

De goedkoopste woning die op dit moment te koop staat in Utrecht is geen huis, maar een boot! De woonark ligt aan de Reviuskade, op steenworp afstand van Utrecht Centraal. Er is een mogelijkheid om een bootje aan te leggen, zodat je vanuit je huis zo het water op kunt. Hoe leuk is dat!?

Verder lezen

Twijnstraat Utrecht (11)

7 x mooie interieurs uit Utrecht

Elke maand mogen wij een kijkje nemen bij de leukste interieurs en de meest bijzondere huizen van Ut...
Kluswoning Utrecht

5 x kluswoningen in Utrecht

Is jouw bijnaam Handige Harry? En vragen jouw vrienden je regelmatig voor kleine of grote klussen in...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.