Dit wil je zien! 7 x de tofste keukentrends van nu

Aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht 10 april 2019

Binnenkijken bij mooi ingerichte huizen: wij zijn er gek op. Vandaag eens geen volledige home tour maar een kijkje in de keuken. Of eigenlijk: keukens. Trendwatcher Elisabeth van Keukenloods.nl verklapt wat dé keukentrendstrends van het moment zijn. Meekijken (en dromen) maar!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vet! De marmer-look

zwart marmer keukenloods
Foto: Keukenloods.nl

“Waar hoogglans een paar jaar geleden nog ontzettend hip was, kiezen mensen nu liever voor een matte afwerking”, merkt Elisabeth. Met name de marmer-look is in trek. “Keukenbladen, achterwanden, kasten in deze stijl zijn helemaal trending.” Wij kunnen ons er wel iets bij voorstellen!

Weg met de ouderwetse afzuigkap

kookveldafzuiging keukenloods
Foto: Keukenloods.nl

Heel veel keukens hebben nog een traditionele afzuigkap, maar Keukenloods.nl voorspelt dat die binnenkort vaker vervangen wordt door een modernere oplossing. “Kookveldafzuiging is nu hot”, zegt Elisabeth. Kies je hiervoor, dan wordt een systeem naast het fornuis gemonteerd dat alle geuren en dampen opzuigt. Dat ziet er een stuk mooier uit én het is ook nog eens veel stiller dan een reguliere afzuigkap. Twee vliegen in één klap dus!

All black everything

foto zwarte keuken Keukenloods
Foto: Keukenloods.nl

Nog zo’n Instagram-waardige keuken. Wat direct opvalt, is natuurlijk de kleur. Van het aanrechtblad tot de kastjes: alles is egaal zwart. Elisabeth ziet steeds vaker keukens in één kleur. Kies je hiervoor, dan kun je hier en daar wat accessoires in andere kleuren toevoegen om het geheel te breken. We like. 

Iedere vierkante centimeter telt

keuken donker
Foto: Keukenloods.nl

Woon je klein, maar vind je een mooie keuken wel heel belangrijk? Gelukkig hoeft een fijne keuken niet altijd veel ruimte in te nemen. Wanneer je de keuken goed indeelt, zul je merken dat je heus niet heel veel plek nodig hebt. “We zien steeds meer lades en andere slimme oplossingen voor het optimaal gebruiken van de ruimte”, vertelt Elisabeth. Zo ziet alles er strak uit én heb je genoeg ruimte voor al je keukengerei.

Planken en letterbakken aan de muur

stalen plank keukenloods
Foto: Keukenloods.nl

“Woningeigenaren kiezen steeds vaker alternatieven voor de standaard bovenkastjes”, zegt Elisabeth. “Je kunt bijvoorbeeld denken aan een letterbak of mooie metalen planken.”

Ook zo’n mooie keuken in je huis?

keuken blauw keukenloods
Foto: Keukenloods.nl

Heb je na het zien van deze trendy keukens zin gekregen om jouw eigen keuken onder handen te nemen? Keukenloods.nl helpt je graag bij het realiseren van jouw nieuwe droomkeuken! Klik op de oranje button hieronder en maak direct een afspraak met één van de adviseurs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht. Meer over Keukenloods.nl Utrecht ontdekken?

Keukenloods.nl Utrecht speciaalzaken

Nu gesloten09:30 - 17:30

Europalaan 95 B, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.