Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: wonen in een monumentaal klooster aan het Merwedekanaal

Aangeboden door Overduyn Makelaars 7 december 2019

Wonen op een geweldige locatie in een heel bijzonder pand? Dat kan binnenkort in het gloednieuwe appartementencomplex de Lantaern. In dit monumentale klooster uit 1894 komen maar liefst vijftien luxe koopappartementen met schitterend uitzicht op het Merwedekanaal. Lijkt het je wel wat om op deze unieke plek te wonen? Bof jij even! Op donderdag 12 december is een verkoopevent waar jij alles te weten komt over dit project.

Lekker centraal

Wonen in de Lantaern betekent wonen op een historische én hele centrale plek. Het voormalige klooster ligt aan de Utrechtsestraatweg in Nieuwegein, wat betekent dat het slechts een kwartiertje rijden is vanuit Utrecht. Pak je de fiets, dan ben je iets meer dan twintig minuten onderweg. Daarnaast is ook het gezellige centrum van Nieuwegein makkelijk bereikbaar. Handig, want daardoor is alles wat je nodig hebt om de hoek: van supermarkten en scholen tot de bioscoop en het theater. Ook fijn: winkelcentrum CityPlaza ligt op loopafstand.

Ondanks dat de Lantaern heel centraal ligt, woon je hier wel lekker rustig. Het complex ligt iets van de weg af, met aan de achterkant een rij flinke beuken. Woon je aan de voorzijde? Dan kijk je uit op het kabbelende water van het Merwedekanaal.

Wat heerlijk ruim!

De vijftien appartementen in de Lantaern variëren in grootte van 29 tot maar liefst 155 vierkante meter. De verkoopprijzen lopen uiteen van €175.000 tot €795.000. Wat alle luxe afgewerkte appartementen gemeen hebben, is dat ze een berging in de kelder en een eigen parkeerplaats voor de deur hebben. Ook is er in de Lantaern een gezamenlijke tuin voor alle bewoners, en beschikken sommige appartementen zelfs over een dakterras! Zeg nu zelf: dat is toch héél fijn wonen?! Dit is wat je kunt verwachten van deze luxe appartementen:

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: De Lantaern
Foto: De Lantaern
Foto: De Lantaern
Foto: De Lantaern

Vragen? Kom naar het verkoopevent!

Lijkt het je wel wat om in de Lantaern te wonen? Kom dan naar het verkoopevent op 12 december van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze avond kun je, onder het genot van een glaasje glühwein, het terrein bewonderen en al je vragen stellen aan het verkoopteam. Je bent welkom om langs te komen, aanmelden is niet nodig.

Nu al meer weten? Bekijk dan de website van de Lantaern via de oranje button hieronder. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Overduyn Makelaars door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 030 – 688 45 35.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Overduyn Makelaars. Meer over Overduyn Makelaars ontdekken?

Overduyn Makelaars

makelaars

Geopend09:00 - 17:30

Utrechtsestraat 71, IJsselstein

Bekijk meer:makelaars

adv.