Deze badkamerwinkel krijgt fantastische reviews: ‘Als je iets unieks wilt, ga je hierheen’

Aangeboden door Badkamer Evolutie 17 december 2018

Een badkamer uitzoeken is best ingewikkeld! Maar gelukkig hebben we Bob van Badkamer Evolutie. Samen met zijn zoon adviseert hij iedereen die maar wil op het gebied van badkameropstellingen. Met dertig jaar ervaring en een boel creativiteit, maakt hij van iedere badkamer iets bijzonders. Hartstikke handig en met resultaat, want de beoordelingen liegen er niet om. We hebben de leukste reacties voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Geen gepush, lekker rondkijken

Badkamer Evolutie Utrecht

Eén van de klanten is erg tevreden over de ontvangst en zegt: “De ontvangst is heel vrij, zonder gepush. Ik kon eerst even rustig rondkijken en een kop koffie drinken.” Een andere klant heeft direct getekend en vertelt: “Na een wandeling door de mooie showroom van Badkamer Evolutie waren we er snel uit. Toen we onze badkamer als 3D-ontwerp zagen, hebben we direct akkoord gegeven.” Ook de realisatie van de badkamer was voor deze klant een feest: “Het vakmanschap van monteur Levi heeft tot een geweldig resultaat geleid. We zijn echt tevreden over de dienstverlening van Badkamer Evolutie.”

Het design is verbazingwekkend goed

Badkamer evolutie Utrecht

De beoordelingen stromen over van positieve reacties op de ontwerpen die Bob maakt. Een klant vertelt: “Bob heeft ons geweldig geadviseerd! Het ontwerp van ons toilet was echt goed en monteur Levi heeft grandioos tegelwerk geleverd. Volgend jaar komen we zeker terug voor onze badkamer.” Een andere klant zegt: “De combinatie van expertise, inlevingsvermogen en ervaring zorgt ervoor dat Bob de juiste gesprekspartner is voor een badkamerontwerp. Hij vertaalt je wensen moeiteloos naar een passend ontwerp!”

Genieten van een droombadkamer

Badkamer Evolutie Utrecht

Zit er een hele simpele badkamer in je woning, maar wil je juist iets bijzonders? Ga dan zeker even langs bij Bob! Een klant vertelt: “Door het ruime aanbod hebben we onze eigen smaak volledig kunnen behouden bij de inrichting van de badkamer. We hebben geen concessies hoeven doen. Wel zo fijn!” De klant voegt er enthousiast aan toe: “Wij tellen af tot  het moment dat de badkamer klaar is voor gebruik!”

Gratis adviesgesprek

Badkamer Evolutie Utrecht

Ben je nieuwsgierig wat Bob voor jou kan betekenen? Kom dan langs voor een gratis adviesgesprek. Je vindt Badkamer Evolutie op het bedrijventerrein in Lage Weide. Parkeren is gratis! Wil je direct worden geholpen? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan via de oranje button onder dit artikel.

Badkamer Evolutie Utrecht
Topper

Gratis adviesgesprek

Badkamer Evolutie
- Geldig t/m 31 jan 2019

Badkamer Evolutie winkelen

Nu gesloten09:30 - 17:30

Atoomweg 514a, Utrecht

Bekijk meer:winkelen
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.