Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cool, bij dit appartement (!) kun je naar binnenlopen voor stylingadvies

Aangeboden door Appartement 365 14 september 2018

Leuk hoor, al die jaloersmakende Instagram-interieurs en zo’n Pinterest-board bomvol inspiratie. Maar hoe krijg je nou zélf zo’n fantastisch interieur? Zie jij tussen de kleurstaaltjes het bos niet meer, dan kan het handig zijn om samen met een professional naar je woning en wilde plannen te kijken. En dat is precies wat Lisa van Appartement 365 doet.

Appartement 365

Een volledig ingericht appartement waar alles te koop is, dat is het idee achter de nieuwe vestiging van woonwinkel Rachmaninoff. Appartement 365 (aan de Vollersbrug) is dus echt ingericht als een woning en zodra je er binnenstapt, heb je de neiging om je schoenen uit te doen en met een kop koffie op de bank te ploffen. Naast heel veel leuke interieur items en meubels vind je stylingdeskundige Lisa van Scherpenzeel in Appartement 365.

Vraag het Lisa

Lisa is een pro als het neerkomt op interieurstyling. En dat is dus heel handig voor als je er zelf even niet meer uitkomt. Wat je dan doet, is aanschuiven bij Lisa aan de grote tafel van Appartement 365. Neem vooral foto’s uit tijdschriften mee, of laat dat Pinterestboard vol inspirerende interieurs aan Lisa zien. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden van jouw huis en bedenken jullie manieren waarop je woning er met een paar klein aanpassingen als nieuw uitziet. Zo’n oriënterend gesprek duurt een uurtje en kost je €75,-. Maar let op: die €75,- krijg je aan het eind van het gesprek meteen weer terug in de vorm van een waardebon die je kunt besteden bij Rachmaninoff.

Lisa kan ook bij je thuis langskomen. In dat geval betaal je €199,- voor een op maat gemaakt stylingadvies. Op de website van Rachmaninoff vind je meer info over de opties en prijzen van interieuradvies.

3 tips

Mocht je toch alvast zelf aan de slag gaan met het veranderen van je interieur, dan heeft Lisa drie goede tips voor je:

  1. Ga goed na hoé je een ruimte wilt gebruiken. Een huis moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook gebruiksvriendelijk.
  2. Kijk goed naar de sterke en minder sterke punten van de woning te kijken. Accentueer die mooie raampartij in huis of die geweldige lange wand. Zo haal je het optimale uit je huis.
  3. Werk van groot naar klein: begin met een mooie, nieuwe bank en bijvoorbeeld eetkamerset, om vervolgens de styling af te maken met passende accessoires en verlichting.


Meer over Appartement 365 ontdekken?

Appartement 365

woonwinkels

Vandaag gesloten

Oudegracht 365, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.