Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buitenkansje: in deze straat in de Daalsebuurt staan twee mooie huizen (met tuin!) te koop

Aangeboden door Gusto Casa 20 november 2020

Huizenzoekers opgelet: in de Hyacintstraat staan momenteel maar liefst twee woningen te koop! De gezellige straat ligt in de Daalsebuurt, parallel aan de levendige Amsterdamsestraatweg en vlak bij het centrum van Utrecht. Naast die mooie locatie hebben beide beschikbare woningen ook nog eens meerdere slaapkamers en een fijne tuin. Lees snel verder om te ontdekken of jouw toekomstige droomhuis hierbij zit!

De woningen die te koop staan in de Hyacintstraat zijn te vinden op nummer 13 en nummer 21. De dames die beide huizen lange tijd bewoonden gaan naar eigen zeggen ‘weg met een lach en een traan’. Ze hebben een heerlijke tijd gehad in deze fijne straat, omdat het er altijd gezellig was. Daarnaast gaan ze het missen om te wonen op loopafstand van winkels en horeca, op vijf minuten fietsen van het centrum en tien minuten vanaf het Centraal Station. Zeg nu zelf: dat klinkt toch ideaal?!

Hyacintstraat 21

Een heerlijk woonhuis met drie slaapkamers én een tuin: dat is wat je krijgt wanneer je gaat voor de Hyacintstraat 21. Het huis telt twee verdiepingen. Op de begane grond wandel je via de entree als eerst door een hal met een inbouwkast en een apart toilet. Daarna kom je terecht in een grote woonkamer met een halfopen keuken, vanuit waar je in de tuin terechtkomt. Heb je veel spullen om op te slaan? Geen probleem, in de tuin is een grote berging aanwezig!

Recent vernieuwde badkamer én drie slaapkamers

Wandel je via de trap omhoog, dan kom je allereerst terecht op de overloop. Op de eerste verdieping van het huis vind je aan de voorzijde twee slaapkamers, waarvan één grote en een iets kleinere. Aan de achterzijde van het huis vind je nog een grote slaapkamer. Ook heel fijn aan deze woning: de badkamer is in 2018 nog volledig vernieuwd!

Meer weten over deze woning? Klik dan op deze link. Vraagprijs: € 375.000,-

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Hyacintstraat 13

En verderop in de straat staat een huis te koop met drie verdiepingen en maar liefst vijf kamers én een heerlijke tuin. Wanneer je deze woning betreedt, wandel je al snel de grote woonkamer in. Deze heeft een half open keuken, vanwaar je zo de tuin (met grote berging!) instapt. Is die keuken trouwens niet helemaal je smaak? Omdat ‘ie van IKEA komt, kun je de stijl eenvoudig aanpassen.

Gloednieuwe badkamer én een dakterras

Op de eerste verdieping van de woning vind je twee grote slaapkamers, een handige wasruimte met CV-opstelling en een badkamer. Goed om te weten: de badkamer is in 2020 vernieuwd; daar kun je dus nog jarenlang plezier aan beleven. Maar misschien wel hét tofste aan dit huis: het dakterras!

Nog een verdieping hoger vind je weer twee grote slaapkamers en een kleinere kamer. Momenteel wordt die laatste ruimte gebruikt als hobbykamer, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een slaap- of studeerkamer van maken.

Meer weten over deze woning? Klik dan op deze link. Vraagprijs: € 450.000,-

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Wat een fijne buurt!

Voor we je meer vertellen over de woningen, delen we graag eerst wat meer over de leuke wijk. De Hyacintstraat ligt in de Daalsebuurt, ook wel bekend als de Bloemenbuurt. Dit gebied van Utrecht is met name populair onder starters en dat snappen we wel! De stad ligt dichtbij, de Amsterdamsestraatweg barst van de toffe winkels en leuke restaurants én de buurt heeft nog een beetje een rauw randje. Ook als je soms moet reizen buiten de stad, is deze buurt gunstig gelegen. Binnen vijf minuten wandelen sta je op station Zuilen, vanwaar je met drie minuten op Utrecht Centraal bent. Binnen 28 minuten sta je al op station Amsterdam Amstel.

Zit jouw droomhuis hierbij?

Als je jezelf al helemaal ziet wonen aan de Hyacintstraat 13 of 21, kun je contact opnemen met makelaar Lindy Hendriks van Gusto Casa. Benieuwd naar het overige aanbod in Utrecht van Gusto Casa? Dat vind je op deze pagina.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa

makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.