Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te koop aan de Amsterdamsestraatweg: fijn appartement met 3 slaapkamers, zolder én balkon

Aangeboden door Gusto Casa 12 januari 2021

Ben je al een tijdje op zoek naar een Utrechtse koopwoning op een centrale locatie, maar wil de zoektocht niet echt vlotten? Wie weet is dit fijne appartement aan de Amsterdamsestraatweg 216bis wel jouw toekomstige paleisje! Doordat de woning eigendom is van de WOM – een samenwerkingsverband van de gemeente – hoef je als koper niet op te boksen tegen beleggers. 

De Amsterdamsestraatweg kennen veel Utrechters wel, maar wist je ook dat deze straat met een lengte van vijf kilometer de langste van ons land is? De Straatweg is flink in ontwikkeling: steeds meer hippe (speciaal)zaken en restaurants vestigen zich hier, en dat trekt weer jonge stellen aan die zich graag in deze buurt vestigen. Ook leuk: de meeste industriële gebouwen aan de Daalsedijk zijn behouden gebleven en hierin vind je tegenwoordig toffe ondernemers of culturele organisaties.

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Drie slaapkamers en een zolder

Dit appartement is jarenlang verhuurd geweest. Het is dus niet helemaal strak, hip en af, maar je kunt hier wél helemaal je eigen draai aan gaan geven. Stap je de deur binnen, dan kom je via een trap terecht op de eerste verdieping van het huis. Hier vind je een brede en heerlijk lichte woonkamer met openslaande deuren naar je eigen balkon. Fijn voor op warme dagen! Daarnaast vind je op deze verdieping een keukenblok, een toilet en een klein kamertje.

Neem je nog een trap omhoog dan kom je terecht op een grote overloop. Vanaf daar wandel je zo naar de achterzijde, waar je een ruimte met douche vindt. Er zijn op deze verdieping in totaal drie slaapkamers. Mocht je veel spullen bezitten, dan word je vast blij van het nieuws dat er een zolder met extra bergruimte aanwezig is! Tip: vorig jaar stond een vergelijkbare woning op nummer 408 Bis te koop. Als je deze woning opzoekt, kun je wellicht vast inspiratie opdoen.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa
Foto: Gusto Casa

Alles om de Amsterdamsestraatweg nóg leuker te maken

We schreven al dat met dit huis iets bijzonders aan de hand is. De eigenaar is namelijk geen ‘gewone’ verkoper, maar de WOM. Het doel van dit gemeentelijke samenwerkingsverband met woningcorporatie Mitros is ‘het bevorderen van de stedelijke herstructurering in de wijk Noordwest in de gemeente Utrecht met het oog op verbetering van de leefbaarheid en de sociaaleconomische ontwikkeling in die wijk.’ WOM verkoopt, beheert en vastgoed. Alles met het doel om de Amsterdamsestraatweg nóg leuker en beter te maken. Dat is extra mooi als je starter bent, want voor deze woning hoef je niet te concurreren met beleggers. Dat kan behoorlijk in je voordeel werken!

Borrelen aan het water en wandelend naar het station

Dat de Amsterdamsestraatweg een heerlijk levendige en gezellige straat is, staat wat ons betreft vast. Dit appartement ligt aan het begin van de straat, wat betekent dat je binnen tien minuten lopen al op het Centraal Station staat: handig! Daarnaast vind je aan de Straatweg genoeg leuke horecazaken en kun je in de zomer heerlijk borrelen aan het water bij Roost aan de Singel. Ook het Julianapark ligt vlak bij de woning.

Zin om zelf te koken? Albert Heijn, Ekoplaza en Aldi liggen om de hoek, en ook Amazing Oriental ligt op loopafstand.

Verliefd op deze woning?

De vraagprijs van dit appartement aan de Amsterdamsestraatweg 216bis bedraagt € 295.000,- k.k. Zie jij het wel zitten om te wonen in dit fijne appartement op een heerlijk centrale locatie in Utrecht? Neem dan direct contact op met Lindy Hendriks, makelaar bij Gusto Casa.

En heb je tóch liever een instapklare woning? Neem dan een kijkje bij het overige aanbod van Gusto Casa.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gusto Casa. Meer over Gusto Casa ontdekken?

Gusto Casa

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 184, Utrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.